Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beyoğlu’nda Çalışma Bitmiyor

İstiklal Caddesi’ndeki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bir türlü bitmek bilmeyen çalışmaya esnaf ve ziyaretçiler tepki gösterirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş çalışmaların bitişi için kesin bir tarih vermiyor.

NTV



br/> İstiklal Caddesi’ndeki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bir türlü bitmek bilmeyen çalışmaya esnaf ve ziyaretçiler tepki gösterirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş çalışmaların bitişi için kesin bir tarih vermiyor.

İstanbul Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’ne, geçen kış Çin’den ithal edilerek döşenen granit taşların, yerli malı granitlerle değişitirilmesi çalışması sürüyor.

Kış ayları boyunca döşenen ve 4 milyon dolara mal olan Çin malı granitlerin beğenilmemesi nedeniyle cadde zemini, bu kez Türk malı granit taşıyla yenileniyor. Esnaf ve ziyaretçiler, kış mevsiminden bu yana devam etmekte olan çalışmalara tepki gösteriyor.

Çoğu vatandaş çalışmalardan rahatsızlık duyduğunu dile getirirken, bazıları ise eski taşların değiştiriliyor olmasından memnun. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4 ayda biteceği söylenen çalışmaların bitişi için kesin bir tarih vermiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beyoglunda-calisma-bitmiyor_47157.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!