Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bien 2012’de En Çok Tercih Edilen Ürünlerini Açıkladı

Seramik sektörünün öncü firmalarından Bien, 2012 yılında tüketiciler tarafından en çok talep gören serilerini açıkladı. Tam 110 farklı serisi bulunan Bien’in ‘Almeria’, ‘Tessera’, ‘Empredor’ ve ‘Pie De Pull’ serisi, Bien’in Türkiye’de en çok talep gören ve iç mekanlarda en çok tercih edilen ürünleri arasında yer aldı.

yapi.com.tr
Bien 2012’de En Çok Tercih Edilen Ürünlerini Açıkladı Almeria serisi

55 ülkeye ihracat yapan Bien, ürün gamına her yıl 30 yeni tasarım ekliyor. Yüksek kalitede, estetik, dayanıklı ve yenilikçi ürünlere imza atan Bien, yer ve duvar karolarında 30x80 cm’den 40x60 cm’ye, 10x10cm’den 61x61 cm’ye kadar değişen çeşitli boyutlarda çoklu üretim yapabiliyor.

Almeria

İsmini İspanya'nın önemli ve ilgi çekici bir turizm kentinden alan ve denizin aynası anlamını taşıyan ‘Almeria’ serisi, doğallığı ile dikkat çekiyor. ‘Almeria’, mermer dokusu ve doğal renkleriyle yaşam mekânlarında soft bir görüntü elde etmek isteyenleri mutlu ediyor. Sonbahar renkleri ve topraktan esinlenerek üretilen kahve, fildişi ve bej renklerindeki seri 30x60 duvar kağıdı görünümlü dekorları, hem 40x40, hem de rektifiyeli ve sırlı porselen olarak üretilen 61x61 yer karoları, zarif ve ince bir stile sahip olan bordürleri ile mekânlarda sade ve özel bir ortam oluşturuyor.

TesseraTessera serisiTessera

Helenistik dönemde kullanılmış bir mozaik tekniğinden esinlenen ‘Tessera’ serisi, seramiğe sanatın zerafetini yansıtarak asil bir görünüm kazandırıyor. Özel dokusuyla öne çıkan ‘Tessera’nın siyah, fildişi, mavi, azul, kırmızı, venge, kahve ve bej renklerindeki duvar karoları; azul, bej, fildişi ve venge yer karolarıyla kombine edilebiliyor. Bien Seramik, dijital teknolojiyle 25x50 cm ebadında ürettiği Tessera serisindeki bu çok çeşitli renkleri banyolarında kullanmak isteyenler için ise 4x40 ve 10x50 cm ebatlarındaki bordürlerle özgün tasarımlar yaratmayı mümkün kılıyor. Işığa tepki vererek renk değiştiren ve kullanıldığı mekana derinlik kazandıran ‘Tessera’,  banyolar için de tercih ediliyor.

Emperador

Dünyaca ünlü Emperador mermerinin seramiğe yansıması olan yeni seri ‘Emperador’, 3 boyutlu digital baskı teknojisiyle hazırlanıyor. Light ve dark olarak üretilen 40x40 cm ebadındaki yer karosu ise seriyi tamamlıyor. 21x63 cm ebadındaki light ve dark dekorları , 6x21 cm ve 6x63 cm ebattaki bordürleri ise bu seriye asaleti ile ihtişam katıyor.

PiePie De Pull serisiPie De Pull

Bej, beyaz, fildişi, lacivert ve siyah renkleriyle mekanlarda asil bir şıklık yaratan Bien’in ‘Pie De Pull’ serisi, 40x40 ebadında beyaz ve fildişi yer karoları ile kombine ediliyor. Rose ve Wave dekorları ile mekanlarda çiçek bahçesi esintisi yaratan serinin aynı şekilde 4x63 ebatlarında da  bordürleri  bulunuyor. Banyoların yanı sıra yatak odaları ve salonlarda da kullanılmak üzere  tasarlanmış olan seri, seramiği evlerinin her köşesinde kullanmak isteyenlerin tercihi oluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bien-2012de-en-cok-tercih-edilen-urunlerini-acikladi_103680.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!