Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bir Belediye Başkanı Öğrencilere Bu Soruyu Sordu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi göreve başlarken, ilçedeki ilköğretim öğrencileri arasında "Belediye Başkanı Ben Olsaydım" konulu bir kompozisyon yarışması düzenledi. İlgezdi, bu yarışma ile birlikte Ataşehir’de yaşayan 12, 13 ve 14 yaş grubu gençlerin, yaşadıkları beldenin sorunlarına ilgi duyan ve sorumluluk üstlenen bireyler olarak

Vatan Gazetesi
Bir Belediye Başkanı Öğrencilere Bu Soruyu Sordu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi göreve başlarken, ilçedeki ilköğretim öğrencileri arasında "Belediye Başkanı Ben Olsaydım" konulu bir kompozisyon yarışması düzenledi.

Bu yarışma ile birlikte Ataşehir’de yaşayan 12, 13 ve 14 yaş grubu gençlerin, yaşadıkları beldenin sorunlarına ilgi duyan ve sorumluluk üstlenen bireyler olarak gelişimlerine katkıda bulunmayı ve onların gözüyle beldenin sorunlarını tespit edip çözüm üretmeyi amaçladıklarını söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açıklamalarına şöyle devam etti:

"Yarışmaya katılan öğrencilerin dile getirdiği görüş ve önerilerinin sözde kalmaması için bütün öneriler tarafımızdan tek tek incelenecektir. Ödül töreninin yapılacağı 4 Haziran günü ise, öğrencilerimizin gördüğü ve dile getirdiği konularda belediyemizin projelerinden söz edeceğim. Bu projeler ayağı yere basan ve zamanlı projeler olacaktır. Katılımcı ve hesap veren bir belediyecilik anlayışının oluşabilmesi için bu etkinliğin her yıl yapılması gerektiği bilinciyle, gelecek yıllarda da gençlerimize belediye başkanı siz olsaydınız sorusunu hep soracağız."

Başkan İlgezdi herkesi 4 Haziran da Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapılacak olan ödül törenine davet etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-belediye-baskani-ogrencilere-bu-soruyu-sordu_69140.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!