Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Bireysel Isınmada Ekonomik ve Konforlu Bir Alternatif: Klima

KlimaPlus A.Ş.’nin distribütörlüğünü yaptığı Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ısıtmada yeni bir alternatif yaratıyor. Mitsubishi Electric klimalar, -25 C’deki zor kış koşullarında bile size kesintisiz ısıtma, yüksek performans ve yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sunuyor.

yapi.com.tr
Bireysel Isınmada Ekonomik ve Konforlu Bir Alternatif: Klima

KlimaPlus A.Ş.’nin distribütörlüğünü yaptığı Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ısıtmada yeni bir alternatif yaratıyor. Mitsubishi Electric klimalar, -25 C’deki zor kış koşullarında bile size kesintisiz ısıtma, yüksek performans ve yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sunuyor. Ayda 36 YTL  elektrik tüketimi ile diğer ısınma yöntemlerine göre çok daha ekonomik bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Az elektrik tüketimi, yüksek performans, dayanıklılık ve geniş dış hava sıcaklık aralığı ile yaz-kış hizmet verebilecek şekilde tasarlanan Mitsubishi Electric Split Klimalar'ın hem klasik hem de inverter serisi split klimaları A Plus enerji etiketine sahipler (25/35 modelleri) ve hem ısıtma hem de soğutmada az elektrik tüketimi sağlıyorlar.

Klima İle Isınmada Tam Konfor

Mitsubishi Electric klimalar sıcak havayı odanın her köşesine ulaştırıyor ve oda içinde sıcak havanın homojen olarak dağılmasını sağlıyor. Inverter teknolojisi ile klimayı içerisi ısındığında kapatmanıza gerek kalmıyor. Klima, kapasitesini otomatik olarak azaltarak ortam sıcaklığının sabit kalmasını sağlıyor. Böylece oda içindeki sıcaklık dalgalanmaları engelleniyor. O kadar sessiz çalışıyor ki (20 dBa) klimanın çalıştığını sadece ortamın ısınması ile fark edebiliyorsunuz.

Mitsubishi Electric Klimalar, 'KDV Bizden' kampanyası ile kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit imkanlarıyla sunuluyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/bireysel-isinmada-ekonomik-ve-konforlu-bir-alternatif-klima_64518.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!