Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Blox Haliç'ten İddialı Finansman Paketi

Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi Kağıthane’de gerçekleştirilen Blox Haliç konut projesi modern mimarisi, fark yaratan peyzajı ve sosyal olanaklarının yanı sıra sunduğu finansman paketiyle de ön plana çıkıyor. Efektif’in finansal gücünün sağladığı destekle oluşturulan kampanya sayesinde, Blox

yapi.com.tr
1 Blox Haliç'ten İddialı Finansman Paketi

STRONG>Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi Kağıthane’de gerçekleştirilen Blox Haliç konut projesi modern mimarisi, fark yaratan peyzajı ve sosyal olanaklarının yanı sıra sunduğu finansman paketiyle de ön plana çıkıyor.

Efektif’in finansal gücünün sağladığı destekle oluşturulan kampanya sayesinde Blox Haliç’ten ev almak isteyenler, 36 ay vadeli kredi kullandıklarında hiç faiz ödemeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, daire tutarının yüzde 10’unu peşinat olarak ödeyecek. Eylül 2010 ve Haziran 2011’de yüzde 10’luk iki ara ödemesi bulunan kampanya çerçevesinde, 36 ay vadeli kredi kullananlar ‘0’ faizle ev sahibi olma imkânına kavuşacak.

Mortgage uygulamaları kapsamında yapılan anlaşmalarla sağlanan kampanya çerçevesinde, 48 aya kadar kredi kullanmak isteyenler yüzde 0,20; 60 aya kadar kredi kullanmak isteyenler ise yüzde 0,30 faizle konut sahibi olacak. Kampanyada 72 aya yüzde 0,50; 84 aya yüzde 0,60; 96 aya yüzde 0,65; 108 ve 120 aya ise yüzde 0,70 faiz uygulanacak.

Ağa Han ödüllü Mimar Han Tümertekin tarafından projelendirilen Blox Haliç’in ikinci etabında satışa sunulan sekiz farklı tipteki dairenin büyüklükleri, 126 metrekare ile 249 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1 normal dairelerin yanı sıra, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin bulunduğu Blox Haliç, açık havuzu, güneşlenme terasları, kapalı otoparkı, jeneratörü, fitness salonu, saunası, kafeteryası, kameralı izleme, güvenlik kayıt ve sprinkler özellikleriyle yüksek yaşam standartı sağlıyor.

Kağıthane’nin en konforlu projelerinden biri olan Blox Haliç, Beşiktaş, Şişli, Taksim, Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Kemerburgaz gibi İstanbul’un iş ve yaşam merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Efektif Gayrimenkul hakkında

Efesan Grubu sanayide kazandığı 38 yıllık bilgi birikimini, gayrimenkul sektörüne aktarmayı hedefleyerek, 2005 yılında Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'yi kurdu. Tüm faaliyetlerinde kalite standartlarını en üst düzeyde tutan Efektif Gayrimenkul, 'sıfır hata' hedefi ve kaliteye odaklı projeleri ile toplumdaki güvenini artırarak gayrimenkul geliştirme sektörünün lider firmalarından biri olma amacıyla hareket ediyor. Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. üretimin, yatırımın bir uzmanlık alanı olduğunu bilerek, projelerini bu anlayışla hayata geçiriyor. İlk projesi Blox Haliç’in birinci etabını 18 ay gibi kısa sürede tamamlayan Efektif Gayrimenkul, ikinci etap ile ilgili çalışmalara Aralık 2008’de başladı.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/blox-halicten-iddiali-finansman-paketi_79164.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Merhaba. Yaklaşık 2 aydır yeni konut projelerini inceliyorum. 2 çocuklu bir aileyiz ve kredi kullanarak kendi evimizi satın almak istiyoruz. Birçok projeyi bizzat gezdim. Ben Levent’te çalışıyorum. Ulaşım yollarının elverişliliği nedeniyle özellikle Kağıthane’de inşa edilen Blox Haliç projesi ilgimi çekti. Tünellerin de açılmasıyla neredeyse bölgenin tamamında trafik sorunu çözülmüş. Kredi koşulları oldukça uygun. Dairelerin içi ise ferah ve kullanışlı olarak tasarlanmış. Ancak yine de son kararımı vermeden önce sizlerin de önerilerini almak isterim. Aranızda projeyi gezmiş olanlar var mı? Görüşleriniz nelerdir? ela.ada@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!