Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bodrum İklim Dostu Belediye

İklim Dostu Kentler Kampanyası kapsamında, belediyelerin sürdürülebilir çevre politikaları konusunda somut adımlar atmalarını amaçlayan Yerel Yönetimler Niyet Belgesi’ni Bodrum Belediyesi de imzaladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yoğun programı nedeniyle katılamadığı İstanbul’daki toplantıda Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal belgeyi teslim

Hürriyet EGE
Bodrum İklim Dostu Belediye

İklim Dostu Kentler Kampanyası kapsamında, belediyelerin sürdürülebilir çevre politikaları konusunda somut adımlar atmalarını amaçlayan Yerel Yönetimler Niyet Belgesi’ni Bodrum Belediyesi de imzaladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yoğun programı nedeniyle katılamadığı İstanbul’daki toplantıda Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal belgeyi teslim aldı.

Örnek bir çalışma

Hollanda Planlama ve Çevre Bakanlığı (VROM) gözetiminde yürütülen "İklim Dostu Kentler" Kampanyası ile iklim dostu kentlerin yaygınlaşmasına, enerji, ulaşım, konut, arazi planlaması, atık yönetimi, halk sağlığı gibi konularda belediyelere destek verildiği belirtildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, örnek bir davranış sergileyen 13 belediye ile birlikte öncü belediyeler arasında olmaktan heyecan duyduğunu belirterek, "Çevre sorunlarının her geçen gün biraz daha tehdit edici hale geldiği, kuraklık, sel ve sıcaklık artışlarının yaşandığı, ormanların yok olduğu dünyamızda, bu önemli kampanyaya biz de katıldık ve çevre bilinci konusundaki kararlılığımızı bir kez daha göstermiş olduk. Enerji, yeşil alanlar, geri dönüşüm, atık yönetimi, konut ve arazi planlaması gibi konularda çevre iklim dostu bir belediye başkanı olarak projelerimizi kararlıkla sürdüreceğiz. Yerel yönetimlerin liderliği, bu konuda son derece önemli" dedi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/bodrum-iklim-dostu-belediye_70341.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!