Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bodrum'a Özel Limanlı Site Geliyor

Bodrum'da 900 konut inşa ederek yabancıya en çok satış yapan firma olan Mus-can, ilçedeki en büyük konut yatırımı için kolları sıvadı. Dev projenin özel yat limanı ve oteli de olacak.

Vatan Gazetesi



b>Bodrum'da 900 konut inşa ederek yabancıya en çok satış yapan firma olan Mus-can, ilçedeki en büyük konut yatırımı için kolları sıvadı. Dev projenin özel yat limanı ve oteli de olacak.

Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği Palmiye Konakları projesiyle adından söz ettiren Mus-can İnşaat, Bodrum'da yabancıya en çok proje sunarak satış yapan firma oldu. Yabancıların gözdesi olan ilçede şantiye sayısını 12'ye çıkaran firma, bu şantiyelerde toplam 900 konutu ağırlıklı olarak İngiliz, Manda, İskoçya, Hollanda ve ABD'li müşterilere sunuyor. Kale Residence, Marina Residence, Aspendos Evleri gibi projelerde şu ana kadar 240 adet dairenin satışıyla 180 milyon dolarlık ciro elde eden firma, bu rakamı 320 milyon dolara çıkaracak.

Bodrum'da aldıkları yoğun taleple ilçede 4 bin dönüm üzerinde dev bir projeye başlayacaklarını söyleyen Mus-can İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Güngör, "Bu yatırım Bodrum'un en büyük konut yatırımı olacak. Projenin satışını ise yabana bir pazarlama şirketi üstlenecek" dedi. İçinde özel yat limanı, oteli, restoran ve barları da olacak projenin satışlarına 2007'de başlanacak ve 6 yılda teslim edilecek.

İlk defa 14 yıl önce Bodrum'a adım atan firmanın ilçede son 3 yılda yabana müşterilere özel olarak başlattığı projelerin büyüklüğü l milyar dolara ulaşti. Bodrum merkezde 6 şantiyesi bulunan firma, Gündoğan, Yalıkavak, Torba'da da konut projeleri, Kavacık'ta da iş merkezine sahip.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bodruma-ozel-limanli-site-geliyor_46797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!