Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bonus Yalıtım Stretch-Hood Ambalaj Yatırımıyla Mükemmel Kalite Hedefine Odaklandı

Bonus Yalıtım, ısı yalıtımında yüzde 60’a varan enerji tasarrufu sağladığı Bonus Taş Yünü için gerçekleştirdiği Stretch-Hood ambalajlama yatırımıyla ekosisteme sağladığı katma değere sürdürülebilir bir boyut getiriyor.

yapi.com.tr
Bonus Yalıtım Stretch-Hood Ambalaj Yatırımıyla Mükemmel Kalite Hedefine Odaklandı

Dünyada her geçen gün ağırlaşan rekabet koşulları, kalite standartlarının gelişimi ve sürdürülebilirliği yönünde atılacak adımları kritik hale dönüştürüyor. Ürün ve teknolojiye yatırımı entegre bakış açısıyla ele alarak mükemmel kalite hedefine odaklanan şirketler, sürdürülebilir başarı hikayelerine imza atabiliyor. Dönüşüm, verimlilik ve tasarruf kavramlarının şekillendirdiği proje ve yatırımlar, sürdürülebilir başarıya giden yolu aydınlatırken, mükemmel kalite kültürünü de yaygınlaştırıyor.

Eryap Grup bünyesinde yer alan, sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım, Hendek Sakarya tesisinde gerçekleştirdiği Stretch-Hood ambalajlama yatırımıyla ekosisteme sunduğu katma değeri artırma yönünde öncü bir girişim başlattı. Isıtma ve soğutma masraflarının minimum yarıdan fazlasının boşa gitmesinin önüne geçen Bonus Taş Yünü ürünü için gerçekleştirdiği bu yatırımla paletlemede çok daha dayanımı yüksek bir koruma sağlarken, bayi depolarında ve şantiye sahasındaki stoklamalarda kullanım süresini artırmış oldu. Yatırım kapsamında ebatlama makinelerinin tümünü en yeni teknolojilerle yenileyip tamamen tozsuz imalata geçen şirket, üretimde oluşan atıkları sıfırlarken, çalışanlarına da konforlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağladı.

Isı Yalıtımının Uzun Yaşam Döngüsünü Farklı Alanlara Taşıyor
Tüm yatırımlarını sadece bugünü değil, dünü ve geleceği de içine alan geniş bir perspektiften bakarak gerçekleştirdiklerini belirten Bonus Yalıtım Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Ceylan, “Isı yalıtımının uzun yaşam döngüsünü farklı alanlara taşıyarak sektöre yön veren bir marka olmanın verdiği sorumluluğu yerine getiriyoruz. Geleceği planlamayı yalnızca bir iş hedefi olarak görmüyor, proje ve yatırımlarımızla ekosisteme sunduğumuz katma değeri her geçen gün artırıyoruz. 62 bin m2 alanda, sektörün en modern tesisi olarak faaliyet gösteren Sakarya Hendek tesisimizde gerçekleştirdiğimiz Stretch-Hood ambalajlama yatırımı da ekosisteme sağladığımız katma değerin bir göstergesini oluşturuyor. Bu yatırımla tesisimizi, 10 bin m2’lik ilave ile 72 bin m2’ye ulaştırdık. Ayrıca depolama ihtiyacına binaen 5 bin m2 ilave bir alan oluşturduk ve stoklama kapasitemizi %30 artırarak üretimi hızlandırmak yönünde önemli bir adım attık” dedi.

“Yeni Yatırımımız Mükemmel Kalite Anlayışımızın Bir Parçası”
Bonus Yalıtım olarak ısı, su, ses ve yangın olmak üzere ‘4 hayati temel yalıtım’ alanında geliştirdikleri yüksek kaliteli ürünlerle tüm yalıtım ihtiyaçlarının çözüm merkezi olduklarına değinen Tolga Ceylan, “Yeni ambalaj yatırımımız şirketimizin mükemmel kalite anlayışının bir yansımasını oluşturuyor. Stretch-Hood ambalajlama, paketleme sırasında yüksek hassasiyet gerektiren ürünlerimizi dış etkenlere karşı koruyup stabilite sunarken, uzun süre istifleme imkanı sunuyor. Böylece ürünlerimizin deformasyon riski ortadan kalkıyor. Ürünlerimizi 12 ay boyunca UV korumalı film özellikli Stretch-Hood ambalajlarla muhafaza ederek, tedarik zincirindeki depolama ve dağıtım süreçlerini güvenle sürdürüyoruz. Böylece mükemmel kalite anlayışımızdan ödün vermeden müşterilerimizi ısı yalıtımının sağladığı yüksek verimlilik ve tasarrufla tanıştırabiliyoruz” dedi.

Tolga Ceylan sözlerine şöyle devam etti: “Günümüzde değişen müşteri beklentileri, kalite standartlarının gelişimini ve sürekliliği ile ekosisteme katma değer sağlayan yatırımların önemini artırıyor. Mükemmel kalite anlayışı odağında, operasyonel faaliyetlerin yükünü azaltırken, ürünlerin korumasını artırma hedefine nokta atışı çözüm getiren yatırımlar, sürdürülebilir üretimin yol haritasını sunuyor. Kalite standartlarını üst noktaya taşırken çevresel faktörlere de odaklanmak, yatırımlarımızın en önemli parçasını oluşturuyor.”

Ürünleri Çevresel Faktörlere Karşı Koruma Altına Alıyor
Ürünlerin istiflenmesi sırasında oluşabilecek olumsuzluklar ile çevresel faktörlerin yaratabileceği zararların önüne geçen Stretch-Hood ambalajlama, yalıtım malzemeleri gibi büyük ebatlı ürünlerin istiflenmesini kolaylaştırıyor. Yeni nesil tam otomatik makinelerle, ısıl işlem kullanılmadan gerçekleşen bu ambalajlama tekniği, ürünleri güneş ışığı, yağmur, nem ve toz gibi çevresel faktörlere karşı koruma altına alırken, enerji tasarrufu sağlıyor ve işletmelerin zamanla yarışını hızlandırıyor.


*

Bonus Yalıtım Hakkında

Eryap Grup bünyesinde yer alan Bonus Yalıtım, sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası ve ısı, su, ses ve yangın olmak üzere ‘4 hayati temel yalıtım’ alanında yüksek kaliteli ürünleriyle tüm yalıtım ihtiyaçlarının tek çözüm noktası olma özelliği taşıyor. Bonus Yalıtım 62 bin metrekare alanda kurulu sektörün en modern tesisi olan Hendek Sakarya’nın yanı sıra, İstanbul Silivri ve Gaziantep’te yer alan ve toplam 162 bin metrekare alana ulaşan üretim tesislerinde, doğa dostu ileri teknolojilerle üretim yapıyor. Bonus Yalıtım ürünlerini yaygın bayi ağı ile Türkiye’nin 81 iline ulaştıran ve yaklaşık 65 ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleriyle ihracat büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdüren Eryap Grup, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlıyor.

Bonus Yalıtım, XPS, Membran, Taş Yünü ile temelden çatıya, perde duvardan dış cepheye; konut, köprü, viyadük ve otoyollardan, sanayi tesislerine kadar yalıtıma ihtiyaç duyulan her yerde, uygulama detaylarına göre geliştirilmiş yüksek kaliteli çözümler sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bonus-yalitim-stretch-hood-ambalaj-yatirimiyla-mukemmel-kalite-hedefine-odaklandi_204596.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!