Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borçlar Buca'nın Önünü Tıkıyor

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, başkanlık koltuğunda geçen iki ayı değerlendirdi. Tatı, Buca Belediyesi’nin en önemli sorununun borçlar ve işsizlik olduğunu belirtti. Yerel seçimlerde yüzde 52 oranında oy alarak koltuğa oturan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, göreve başlamasının üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen, Buca’nın önünü açacak

Hürriyet Gazetesi
Borçlar Buca'nın Önünü Tıkıyor

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, başkanlık koltuğunda geçen iki ayı değerlendirdi. Tatı, Buca Belediyesi’nin en önemli sorununun borçlar ve işsizlik olduğunu belirtti. Yerel seçimlerde yüzde 52 oranında oy alarak koltuğa oturan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, göreve başlamasının üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen, Buca’nın önünü açacak projelere imza atamamaktan yakındı.

Korkmuyoruz

Buca’nın öncelikli sorunlarının mevcut borçlar ve işsizler olduğunu belirten Tatı, "Yönetimi borçlu devraldık. 24 milyon TL’ye yakın borcumuz var. Bu borç kısa vadede yatırım yapmamızı engelliyor. Bu nedenle yıl sonuna kadar yatırım yapmayacağız. Kendi stratejik planımızı haziran ayından itibaren uygulayacağız. Yapılacak yatırımlar ve projeler konusunda daha net bir yol haritası çıkartabileceğiz. Mevcut sosyal tesisleri yaz döneminde aktif hale getirip, gelir elde etmeyi ve borçların bir miktarını karşılamayı hedefliyoruz. Borç ödemekten korkmuyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borclar-bucanin-onunu-tikiyor_69291.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!