Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bornovalılar için Yeni Yaşam Alanı

Bornova Belediyesi’nin 131 bin metrekarelik Pınarbaşı Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı hizmete açıldı. Başkan Sındır, sırada üç büyük proje daha olduğunu söyledi.

Milliyet Ege
Bornovalılar için Yeni Yaşam Alanı

Bornova Belediyesi’nin 131 bin metrekarelik Pınarbaşı Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı hizmete açıldı. Başkan Sındır, sırada üç büyük proje daha olduğunu söyledi.

Bornova Belediyesi’nce Pınarbaşı’nda yaptırılan Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı hizmete açıldı. 131 bin metrekarelik alana sahip rekreasyon alanında; gokart pisti, basketbol ve futbol sahaları, dört çocuk oyun parkı, at binme alanı, bin kişi kapasiteli düğün salonu ile bir kilometrelik yürüyüş parkuru yer alıyor. Rekreasyon alanının toplam maliyeti ise 2 milyon 300 bin TL oldu.

Çalışmalar sonucunda küçük bir doğal yaşam parkı oluşturduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, sosyal belediyeciliği halka yansıttıklarını ifade etti. Vatandaşı müşteri gibi değil, hizmet edilecek sosyal bir varlık olarak gördüklerinin ifade eden Sındır, sırada üç büyük proje daha olduğunu söyledi. Sındır, önce yarış pistinde ter döktü daha sonra at üstünde gazetecilere poz verdi.

Bu mekanlara ihtiyaç var

CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun da vatandaşların, aileleri ile birlikte hafta sonlarını geçirebilecekleri bu tür mekanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bornova Belediye Başkanlığı döneminde projeyi başlatan Sırrı Aydoğan ise “Belediyecilik sosyal demokratların işidir. Biz bir arsa gördüğümüzde rantı değil, halka faydalı işler yapabilmeyi amaçlarız” dedi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bornovalilar-icin-yeni-yasam-alani_79184.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!