Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borusan, İspanya'da Fabrika Açıyor

Borusan-Mannesmann, İspanya'nın güneyindeki Hellin kentinde spiral boru üretim tesisi açılması için ilk aşamayı başlattı. Borusan-Mannesmann Yönetim kurulu Başkanı Bülent Demircioğlu başkanlığındaki Borusan heyeti, yaklaşık 6 ay önce başlattıkları araştırma çalışmalarını sonuçlandırarak, Hellin'de bir üretim tesisi açılması konusunda anlaşmaya

Milliyet Gazetesi



b>Borusan-Mannesmann, İspanya'nın güneyindeki Hellin kentinde spiral boru üretim tesisi açılması için ilk aşamayı başlattı. Borusan-Mannesmann Yönetim kurulu Başkanı Bülent Demircioğlu başkanlığındaki Borusan heyeti, yaklaşık 6 ay önce başlattıkları araştırma çalışmalarını sonuçlandırarak, Hellin'de bir üretim tesisi açılması konusunda anlaşmaya vardı.
İspanyol basının büyük ilgi gösterdiği ve yerel televizyonların canlı olarak yayımladığı basın toplantısında konuşan Bülent Demircioğlu, iki ülke arasındaki ilişkilerin üst düzeyde olduğunu, 15 milyon euro'luk bu yatırımla ilişkilerin daha da artacağını söyledi.
İspanyol işadamlarını Türkiye'de yatırıma davet eden Demircioğlu şöyle dedi: "İspanya'da doğalgaz boru hattına büyük ihtiyaç var. 14 ay sonra üretime geçecek olan tesisimizde ilk aşamada yılda 50 bin ton spiral boru üreteceğiz. 2010'da bu miktar 100 bine çıkacak."
Borusan ayrıca, İtalya'daki Borusan Mannesmann Vobarno Tubi SPA'nın ana hissedarı BM Holding hisselerinin tamamını 3.5 milyon dolara alacağını açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusan-ispanyada-fabrika-aciyor_53597.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!