Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bosch Isı Sistemleri’nden Mevsim Normallerinin Üzerinde Kampanya

Bosch Isı Sistemleri, 'Bosch’tan mevsim normallerinin üzerinde fırsat!' sloganı ile başlattığı kampanyada yoğuşmalı kombilerin yanısıra tüm kombiler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 30 Nisan 2009 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada üstün yoğuşma teknolojili ve konvansiyonel Bosch kombiler için peşin fiyatına 5 taksit fırsatı

yapi.com.tr
Bosch Isı Sistemleri’nden Mevsim Normallerinin Üzerinde Kampanya

Bosch Isı Sistemleri, 'Bosch’tan mevsim normallerinin üzerinde fırsat!' sloganı ile başlattığı kampanyada yoğuşmalı kombilerin yanısıra tüm kombiler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 30 Nisan 2009 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada üstün yoğuşma teknolojili ve konvansiyonel Bosch kombiler için peşin fiyatına 5 taksit fırsatı sunuluyor. Üstelik Axess sahipleri, +3 taksit avantajı elde ediyor.

Kampanya ile çok sayıda avantaj sunan yoğuşmalı kombi teknolojisine daha kolay ulaşılır olmasını, böylelikle yaygınlaşmasına destek vermeyi hedeflediklerini belirten Bosch Termoteknik, Ortadoğu Satışlarından Sorumlu Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Selman Tarmur şunları söyledi:

"Yoğuşmalı kombiler başta yüksek verim, doğal gaz tasarrufu ve anında sıcak su sağlamak olmak üzere çok sayıda avantaj sunuyor. Bosch Isı Sistemleri ileri teknoloji ile geliştirdiği yoğuşmalı kombilerde konfor ve kaliteyi bir araya getiriyor. Sessiz ve güvenilir olmaları Bosch yoğuşmalı kombilerin bir diğer önemli özelliği. Biz de tüketicileri yoğuşma teknolojisinin üstün özelliklerinden yararlanmaya yönlendirmeye gayret ediyoruz. Bu nedenle 30 Nisan tarihine kadar devam edecek bir fırsat kampanyası hazırladık. Kampanyadan yararlanacak tüketicilerin, kısa sürede karşılığını alacakları iyi bir yatırım yapacaklarına inanıyoruz".

Avantajlı ödeme seçenekleri Bosch Isı Sistemleri  bayilerinde

3 yıl garantili Bosch yoğuşmalı kombiler için 30 Nisan 2009 tarihine kadar Axess’e özel peşin fiyatına 8 taksit imkanı sunulacak. Ayrıca tüm tüketiciler peşin fiyatına 5 taksit ve 12 aya varan taksit olanağından yararlanılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bosch-isi-sistemlerinden-mevsim-normallerinin-uzerinde-kampanya_67403.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!