Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bozcaada Gururu

Dünyanın en çok okunan gezi dergilerinden Conde Nast Traveller’in Bozcaada’yı en muhteşem 22 ada arasında dördüncü sırada göstermesi sevinç yarattı.

Hürriyet Gazetesi
Bozcaada Gururu

Dünyanın en çok okunan gezi dergilerinden Conde Nast Traveller’in Bozcaada’yı en muhteşem 22 ada arasında dördüncü sırada göstermesi sevinç yarattı.

Üç dönemdir görevde olan Belediye Başkanı Mustafa Mutay, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yarı sıra bağcılık, şarapçılık ve doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Bozcaada’nın sadece Türkiye’nin değil dünyanın gözde turizm merkezlerinden olduğunu söyledi, "Demek ki yaptıklarımız doğruymuş. Biz Bozcaada’yı, doğal ve kültürel güzelliklerini koruyarak geliştirmeye çaba gösterdik. Son yıllarda adamıza olan ilgi inanılmaz arttı. Önümüzdeki yıllarda Bozcaada’yı daha ileri noktalara taşımak için yeni projeler üretip hayata geçireceğiz. Herkesin Bozcaada’yı gelip görmesini, gezmesini istiyoruz" dedi.

Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Fikret Okuş ise Bozcaada’yı Türkiye’nin en önemli turizm merkezi olarak gördüklerini belirtirken, şunları söyledi:

"Bozcaada'nın dünyanın önemli gezi dergisinin okuyucuları tarafından tescillenmiş olması bizi daha çok sevindirdi. Ama sorumluluğumuzu da artırdı. Ziyaretçilere beklentilerin üzerinde hizmet vermek için daha da itici güç olacak. Adanın tarihi ve kültürel zenginliklerini koruma anlamında da daha büyük sorumluluklar ve daha önemli tedbirler almaya yöneltecek. Heredot’un söylediği "Tanrı insanları uzun ömürlü olsun diye Bozcaada’yı yaratmış" sözü Bozcaada’yı en iyi şekilde özetliyor. Adamızın, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yarı sıra Türkiye’nin en güzel denizine sahip olduğunu da iddia ediyoruz. Adayla bütünleşmiş olan bağcılık ve şarapçılık da turizm için itici bir güç oluyor. Hedefimiz Bozcaada’yı dünyanın dördüncü değil birinci en güzel adası haline getirmek" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bozcaada-gururu_65225.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!