Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BTM, Amerikalı Cam Devi Guardian'ı Türkiye ile Tanıştırıyor

BTM Yöentim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Guardian'ın Türkiye ve Ortadoğu temsilciliğini aldıklarını, anlaşma kapsamında 3-4 yıllık periyotta İzmir'de yalıtım malzemesi üretimine geçileceğini belirtti. Ürünlerin ithal edilmeye başlandığını, uygulama konusunda eğitim verdiklerini ifade eden Ürkmez, fabrika yatırımının İzmir'de planlandığını dile

yapi.com.tr
BTM, Amerikalı Cam Devi Guardian'ı Türkiye ile Tanıştırıyor

BTM Yöentim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Guardian'ın Türkiye ve Ortadoğu temsilciliğini aldıklarını, anlaşma kapsamında 3-4 yıllık periyotta İzmir'de yalıtım malzemesi üretimine geçileceğini belirtti. Guardian tarafından patenti alınan ve yalıtımda daha düşük maliyetle yüksek verim sağlayan sistemin Türkiye'ye getireleceğini dile getiren Ürkmez, şu bilgileri verdi:

"Guardian'ın ürettiği sistem, diğer yalıtım malzemelerie göre yüzde 10 ile yüzde 25 arasında daha düşük maliyetle yüzde 10 daha verimli olabiliyor. ABD'de şirket yetkilileri ile yaptığımız görüşmede Türkiye ve Ortadoğu pazarı hakkında bilgiler verdik. Bu bölgede bir yatırım yapılmasının öneminden bahsettik. Yaptığımız girişimler sonucu ilk etapta ithalat ardından da 3-4 yıllık süre içinde İzmir'de ortak yatırım konusunda anlaşma yaptık. Böylece hem yeni istihdam alanı açılacak, hem de yeni bir teknoloji uygulanmaya başlanacak."

Ürünlerin ithal edilmeye başlandığını, uygulama konusunda eğitim verdiklerini ifade eden Ürkmez, fabrika yatırımının İzmir'de planlandığını dile getirdi. Yaklaşık 50 milyon dolarlık bir proje olacağını belirten Ürkmez, üretimin bir bölümünün ihracata yönlendirileceğini belirtti. Ürkmez; 3,5 milyar dolarlık ciroya sahip Guardian'ın dünya üzerinde 6 fabrikada üretim yaptığını, fabrika kurma kararıyla Türkiye'ninde stratejik merkezler arasına girdiğini, önümüzdeki dönemde büyüme planlarınında söz konusu olduğunu ifade etti.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/btm-amerikali-cam-devi-guardiani-turkiye-ile-tanistiriyor_62519.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!