Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bu Yıl 2 Milyon Metrekare Antibakteriyel Parke Üretecek

Yıllık 110 milyon metrekare parke ihtiyacı ile Avrupa ikincisi olan Türkiye inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten İzmirli Veryeri Grup, 2015 sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretecek.

yapi.com.tr
Bu Yıl 2 Milyon Metrekare Antibakteriyel Parke Üretecek

Kronospan’ın Almanya’daki tesislerinde VeroxFloor markasıyla Türkiye pazarı için üretilen antibakteriyel parkelerin İran, Irak, Ortadoğu, Gürcistan ve Türkmenistan pazarlarına ihraç edilmeye başlanmasıyla birlikte VeroxFloor distribütörlüğü, zemin sistemleri sektöründe çok büyük bir iş modeline dönüştü. En düşük tutkal salınımına sahip E1 kalite belgeli VeroxFloor parkeleri, 30 yıla varan garanti süreleri ve insan sağlığını temel alan yapısıyla, önceliğinde insan olan büyük konut projelerinin tercihi oluyor. Masif ahşap, laminat ve lamine yer döşemelerinde toplamda 150’yi aşkın çeşide sahip olan Veryeri Grubu, metrekaresi 16 TL’den başlayan antibakteriyel parke fiyatlarla, her bütçeye hitap edebiliyor.

"En büyük hayalimiz gelecek yıllarda Türkiye’de fabrika kurmak"

Grup olarak inşaat ve zemin sistemleri alanında 70 yıldır faaliyet gösterdiklerini anımsatan Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “Tamamı antibakteriyel olan ürünlerimiz, sahip olduğu Avrupa Birliği CE ve TSE sertifikaları ile E1 normlarına göre A+ ürün segmentinde üretiliyor. Dünyanın en büyük parke üreticisi olan Kronospan’ın Almanya’nın Dresen kentindeki tesislerinde Türkiye için yılda 1,5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştiriyoruz” dedi. En büyük hayallerinin gelecek yıllarda Türkiye’de fabrika kurarak 1000 kişiye iş imkanı sağlamak olduğunu belirten Veryeri, “Ege Bölgesi’nde organize sanayi sınırlarında 20 milyon Euro yatırımla toplamda 40 bin metrekarelik alana yayılmış antibakteriyel yer sistemleri üretim fabrikası kurmak, düşünürken bile heyecan duyduğumuz vazgeçilmez hedefimiz” dedi.

Parkede markalaşma yok

Islak zemin döşemeleri ve vitrifiye gibi alanların aksine parkede marka bilinirliğinin gelişmediğinin altını çizen Veryeri, sadece Veryeri markalarının yer aldığı exclusive satış yapan mağazalar açmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni yaşam alanı projesi Çeşmood

İzmir ve çevresinde inşa ettiği bin 200 adetin üzerindeki nitelikli bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri ile inşaat sektöründe de marka olmayı başaran Veryeri Grup, Çeşmood Residence projesini de hayata geçiriyor. Veryeri Grup şirketlerinden biri olan Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden iç mimar Alper Veryeri tarafından projelendirilerek inşa edilen Çeşmood Residence, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.

Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence projesinde alanları 147 ila 152 metrekare arasında değişen 3+1 ve alanları 121 metrekare olan 2+1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip Çeşmood Residence projesinde fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. 250 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede havuz, fitness salonu, giyinme – soyunma ve duş alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, kapalı ve açık otopark ve depo, küçük mutfak gibi donatıların yanı sıra, dört mevsim sorunsuz yaşanılabilmesi için profesyonel site yönetimi de yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-yil-2-milyon-metrekare-antibakteriyel-parke-uretecek_131408.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!