Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Buca Meclisinde Gerginlik Bitmiyor

Buca Belediye Meclisi yine gergin geçti. 2010 bütçesinin görüşülmesi sırasında Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Milliyet Gazetesi
Buca Meclisinde Gerginlik Bitmiyor

Buca Belediye Meclisi yine gergin geçti. 2010 bütçesinin görüşülmesi sırasında Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Necati Bahçeci, Başkan Ercan Tatı’nın yerel seçimlerden önce ilçeye çok sayıda kapalı pazaryeri yapma sözü verdiğini hatırlattı. Bunun için bütçeden 1.5 milyon TL’lik para ayrıldığına dikkat çeken Bahçeci, "Bu paraya bırakın kapalısını pazar yeri yapmak imkansız. Performans programında hiçbir vizyon projeye yer verilmemiş" dedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Murat Işık, bir projenin vizyon olarak nitelendirilmesi için çok ciddi paralar harcanmasına gerek olmadığını savundu. Işık, "CHP son 15 yıldır Buca’da iktidar değil. Bu sürede yapılan yatırımlar ortada" diye konuştu.

Ak Partili Mustafa Aslan, bu dönemle geçmişi kıyaslamanın yanlış olduğunu ileri sürdü, "Siz 15 milyon TL’yi yatırım için ayırıyorsunuz ama yapacağınız işler kaldırım yenilemek, çiçek ekmek" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Rıza Kaya, belediye gelirlerinin çoğunun ipotek altında olduğuna dikkat çekti, "Belediyenin borcu ortada" diye konuştu.

Kurdele meraklısı değiliz

Son olarak söz alan Başkan Ercan Tatı, Buca’ya geçmiş dönem de birşey yapılıp yapılmadığını anlamak için gezmenin yeterli olduğunu dile getirdi. Bahçeci’nin, "Size bu yıl avans verdik. 2010 kurdelesiz, açılışsız bir yıl olacak" sözlerine de yanıt veren Tatı, "Kurdele kesme meraklısı değilim. Bütçemize göre yatırım yapacağız. Eğer paramız yetmezse hükümetten isteriz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buca-meclisinde-gerginlik-bitmiyor_73076.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!