Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Burnu Kafdağı’nda Olan Gökçek mi?

Başbakan Erdoğan’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te düzenlediği hizmette beş yıl toplantısında yaptığı konuşmada sarfettiği bazı sözler “AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i mi kastediyor?” sorusunu akla getirdi.

Radikal Gazetesi
1 Burnu Kafdağı’nda Olan Gökçek mi?

Başbakan Erdoğan’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te düzenlediği hizmette beş yıl toplantısında yaptığı konuşmada sarfettiği bazı sözler “AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i mi kastediyor?” sorusunu akla getirdi. Erdoğan’ın Gökçek’in adaylığını açıklamayı sürekli ertelediği yolundaki haberler geçtiğimiz haftalarda sık sık medyada yer almıştı. Konuşmasında bu haberlere tepki gösteren Erdoğan, şunları söyledi:

"Şunu peşinen ifade edeyim: Kimsenin adını geç açıkladığımız, geciktirdiğimiz diye bir şey yok. Biz ne medyaya göre ne de başka siyasi partilerin takvimine göre hareket ederiz. Biz ne dedik: Gerekli kamuoyu yoklamalarını, temayülleri yapacağız. Teşkilatlarımızla danışmalar yapacağız. Her şehrin ileri gelenlerine, milletvekillerimize fikir danışacağız. Öyle burnu kaf dağında olan adaylarla yola devam etmek istemiyoruz. Bunları bir kenara koymak istiyoruz ama tabii bunların değerlendirmesini yaparken, zaman zaman şartların bizi belli şeylere zorladığı da olabilir. Çünkü bir yarışın içindeyiz. Siyaset aynı zamanda bir yarış".

http://www.yapi.com.tr/haberler/burnu-kafdaginda-olan-gokcek-mi_65566.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • kızılırmak suyu temiz .gönül rahatlığıyla herkes içebilir diyor belediye başkanımız. ancak bu sene köye gittim. kızılırmak suyunun ilk çıktığı yer Kızıldağdır. İlk bizim köyden geçer fakat tuvaletlerimizin altından geçer. (İLK ZİYARET YERİ DAĞYURDU TUVALETLERİDİR.) YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!