Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa'da Kentsel Dönüşüme Vatandaş Karar Verecek

Bursa'da, gelecek kuşaklara modern ve sağlıklı bir kent bırakmak için kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ve Osmangazi'de belirlenen dönüşüm alanlarını bölge halkının görüşleri doğrultusunda şekillendirecek. Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü'nde görevli 5 uzman personel tarafından yüz yüze yapılacak anket

Zaman Gazetesi
Bursa'da Kentsel Dönüşüme Vatandaş Karar Verecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, uygulanacak kentsel dönüşüm projelerine vatandaşın karar vereceğini bildirdi. Osmangazi ve Yıldırım ilçeleri sınırlarında kentsel dönüşüm çalışması yapılacak alanlarla ilgili olarak, bölge halkının görüş ve beklentilerinin belirlenmesi amacıyla yaklaşık 10 bin kişiyle anket yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü, kentsel dönüşüm projesi uygulanacak alanlarda önce halkın nabzını yoklayacak.

Hızlı bir kentleşme süreci yaşanan Bursa'da, gelecek kuşaklara modern ve sağlıklı bir kent bırakmak için kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ve Osmangazi'de belirlenen dönüşüm alanlarını bölge halkının görüşleri doğrultusunda şekillendirecek. Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü'nde görevli 5 uzman personel tarafından yüz yüze yapılacak anket çalışmasında, bölgedeki mevcut yapılaşma durumu ve vatandaşların beklentileri belirlenecek. Önümüzdeki hafta başlayacak olan anket çalışmasında, proje için belirlenen alanlarda yaşayan yaklaşık 10 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Hane halkı, hizmetler ve ticaret olmak üzere üç ayrı başlıkla hazırlanan anketlerde öncelikle bölgedeki mevcut durum belirlenecek. Hanede çalışan kişi sayısından eğitim durumuna, sosyal güvenlik durumundan aylık kazanca kadar birçok sorunun yer aldığı anketlerle, aynı zamanda önemli bir veri bankası oluşturulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bursada-kentsel-donusume-vatandas-karar-verecek_76495.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!