Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa'da Ulaşım Yatırımları Gürsu'dan Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşım projeleriyle, şehrin tıkanan noktalarına neşter vurmaya hazırlanıyor. Altepe, bu kapsamda Gürsu Kavşağı'nın önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacağını, diğer ulaşım yatırımlarının da projelendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Olay Gazetesi
Bursa'da Ulaşım Yatırımları Gürsu'dan Başlıyor

ursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşım projeleriyle, şehrin tıkanan noktalarına neşter vurmaya hazırlanıyor. Altepe, bu kapsamda Gürsu Kavşağı'nın önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacağını, diğer ulaşım yatırımlarının da projelendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başta ana arterler olmak üzere şehir içindeki ulaşımın rahatlaması yönünde projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, trafiğin keşmekeş olduğu kilit noktalara el atıyor. Başkan Altepe, öncelikle daha önce yapılan hemzemin düzenleme ile sıkıntının arttığı Gürsu girişine yapılacak kavşağın temelini atacaklarını söyledi.

Başkan Altepe, hemzemin kavşak olarak düzenlenen ancak ana arterde kilitlenmeye sebep olan Gürsu İlçesi'nin girişine yapılacak kavşakla bölgedeki sıkıntıyı çözeceklerini belirtti. Başkan Altepe, Ankara-Bursa, Bursa-Ankara istikametindeki araçların Gürsu Kavşağı'ndan sinyalizasyonsuz geçeceğini, ilçeye giriş ve çıkışlardaki dönüşlerin ise köprülerden yapılacağını anlattı. Altepe, başta toplu ulaşım sistemleri olmak üzere kentte çağdaş ve modern ulaşımın gerçekleşmesine imkan sağlayacak birçok projenin önümüzdeki 5 yıllık süreçte Bursalıların hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bursada-ulasim-yatirimlari-gursudan-basliyor_69094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!