Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyükşehir’in Kaldırım Mühendisleri

Büyükşehir Belediyesi, cadde ve bulvarlardaki bozulan ve yıpranan kaldırımlara kısa sürede müdahale edebilmek amacıyla bakım ve onarım ekibi kurdu. Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek ekipte, 100 işçi ile 20 araç görev yapacak.

Hürriyet ANKARA
Büyükşehir’in Kaldırım Mühendisleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, cadde ve bulvarlardaki bozulan ve yıpranan kaldırımlara kısa sürede müdahale edebilmek amacıyla bakım ve onarım ekibi kurdu. Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek ekipte, 100 işçi ile 20 araç görev yapacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Hizmet Binası önünden düzenlenen törenle görev yerlerine hareket eden filonun, öncelikli olarak gündüz nüfusunun yoğun olduğu kent merkezlerindeki yıpranan kaldırımlara bakım ve onarım yapacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Civan, filoda görev yapacak olan işçilerin inşaat mühendisleri tarafından yerinde yapılan sınavlarla seçildiğini ve vatandaşların Alo 153’ü arayarak kaldırımlarla ilgili şikayetlerini dile getirebileceklerini kaydetti.

Civan, “Elemanlarımız sorunlu bölgeye gidip, fotoğraf da çekerek, bir rapor hazırlayacaklar. Yapılması gereken işlemler belirlendikten sonra ihtiyaç duyulan malzeme ile birlikte raporu ekiplere teslim edecekler. 5’er kişilik ekiplerimiz bakım onarım araçlarıyla birlikte sorunlu bölgeye gidecek ve koruma-güvenlik için özel olarak hazırlanmış ‘alan uyarı bandajını’ çekerek, işlerini en kısa sürede bitirecekler.” dedi

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyuksehirin-kaldirim-muhendisleri_75490.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!