Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyüyen Kerim Çelik Liderlik Peşinde

Borçelik'in iştiraklerinden Kerim Çelik, bu yıl 200 bin tonluk üretim hedefliyor. Büyümeyi Bursa'da yapacağı yeni tesis yatırımıyla destekleyecek olan Kerim Çelik, kendi alanında Türkiye'nin en büyüğü olmak istiyor.

Referans Gazetesi



b>Borçelik'in iştiraklerinden Kerim Çelik, bu yıl 200 bin tonluk üretim hedefliyor. Büyümeyi Bursa'da yapacağı yeni tesis yatırımıyla destekleyecek olan Kerim Çelik, kendi alanında Türkiye'nin en büyüğü olmak istiyor.

Ürün gamında soğuk sac, sıcak daldırma galvanizli sac, boyalı sac, silisli sac, sıcak haddelenmiş sac, asitlenmiş ve yağlanmış sıcak sac, dilinmiş bobin ve levha bulunan Kerim Çelik, pazara nihai kullanım ebatlarıyla yassı çelik ürünleri sağlamanın yanı sıra, müşterilerine kullanım alanlarına ve ihtiyaçlara uygun hizmet ve ilave işlemleri azaltmak gibi endüstriyel çelik servis merkezlerinin çok sayıda avantajını sunuyor.

Beyaz eşya yan sanayi, otomotiv yan sanayi, ısıtma- soğutma- havalandırma, elektrik, aydınlatma, elektronik, yapı, makina ve yedek parça, radyatör, kilit, silo ve tavukçuluk ekipmanı, büro mobilyası ve aksesuarları, kablo ve taşıma sistemleri ile çelik merkezlerine hizmet veren Kerim Çelik'in en çok önem verdiği sektör ise beyaz eşya. Manisa'daki tesislerini bölgede yoğunlaşmış beyaz eşya ve yan sanayi için kuran Kerim Çelik bu yıl sonuna kadar 200 bin tonluk üretim hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyuyen-kerim-celik-liderlik-pesinde_48670.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!