Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çanakkale Seramik & Kalebodur Ecocarat ile Nefes Aldıracak

Yapı içerisinde, kapalı ortamdaki havayı kaliteli, sağlıklı ve steril hale getiren, kullanıldığı mekanlarda nem dengesi sağlama, buna bağlı olarak bakteri, mikroorganizma, küf üremesi ve oluşabilecek tüm alerjik reaksiyonlar ile hastalık mikroplarını ortadan kaldırma, kötü kokuları içine hapsedip yok etme özelliklerine sahip Ecocarat, Çanakkale

yapi.com.tr
2 Çanakkale Seramik & Kalebodur Ecocarat ile Nefes Aldıracak

Çanakkale Seramik & Kalebodur, Inax’ın Türkiye temsilcisi Global Group’la anlaşarak Japonya’nın en büyük seramik üreticilerinden Inax’ın doğal hammaddelerden üretilen mucizevi iç cephe kaplaması Ecocarat’ı showroom’larında tüketicilerle buluşturuyor. 24 Eylül 2009 Perşembe günü gerçekleştirilen basın topalntısına katılan Kaleseramik Satış ve Pazarlama Genel Koordinatörü Bahadır Kayan ve Global Grup Başkanı Cüneythan Ergene, ürün ve dağıtımı hakkında bilgi verdi. Bahadır Kayan yaptığı konuşmada çevreci ve ileri teknoloji ürünü olan Ecocarat’ın Çanakkale Seramik&Kalebodur’un yaygın bayi ağından tüketicilere ulaştırılacağını iletti.

Ürünün nem ve koku giderme, yanmama, kir tutmama özelliklerini ürün üzerinde deneyerek anlatan Cüneythan Ergene ise Ecocarat'ın kapalı ortamdaki havayı kaliteli, sağlıklı ve steril hale getirme, kullanıldığı mekanlarda nem dengesi sağlama, buna bağlı olarak bakteri, mikroorganizma, küf üremesi ve oluşabilecek tüm alerjik reaksiyonlarla hastalık mikroplarını ortadan kaldırma, kötü kokuları içine hapsedip yok etmedeki başarısını vurguladı. Ergene, Ecocart'ın 2007 yılından bu yana Türkiye'de kullanılmakta olduğunu hatırlatarak, yapılan işbirliğiyle daha önce 20 olan satış noktalarını 70'e çıkaracaklarını, seramikte bir dünya devi olan Kale Grubu'yla çalışmaktan duydukları mutluluğu anlattı. Ecocarat'ın kullanım ömrü sonsuz, muadili olmayan bir ürün olduğunun altını çizen Ergene, referans olarak tamamı Ecocarat'la kaplı olan NASA'yı ve Microsoft'un sahibi Bill Gates'in evini gösterdi. Türkiye'nin 1 milyon metrekarelik bir kontenjanı olduğuna değinen Ergene, satış fiyatının ise 70 - 100 Euro / m2 olduğunu söyledi.

Ecocarat, sigara dumanı, yemek, tuvalet gibi tüm kötü kokuları yok ediyor, alerji, astım, romatizma hastalıklarına  neden olan fazla nemi yok ederek havanın steril bir şekilde mekanda kalmasını sağlıyor, bakteri ve küf oluşumunu engelliyor, kirlenmiyor, lekeleri kolayca temizleniyor, yanmıyor ve yangının diğer odalara geçişini engelliyor, rutubetli, küflü duvar ve tavanlara döşendiğinde tüm sorunları ortadan kaldırıyor. Ayrıca yapısında kimyasal madde olmadığı gibi ortamdaki kimyasal gazları da yok edebilme özelliğine sahip. Ecocarat kötü kokuları yok ederken iyi kokulara dokunmuyor.



Ecocarat’ın doğuşu

Ecocarat, Japon devletinin, hastanelerdeki hastane mikrobu ve kapalı mekânlardaki bulaşıcı hastalıkları ortadan kaldırabilmek için Japonya’nın 800 yıllık seramik devi INAX’ tan destek istemesiyle ortaya çıktı. INAX firması, NAGOYA Ulusal Endüstriyel Araştırma Enstitüsü'yle birlikte sürdürdükleri çalışmalar sonucu  volkanik kül bazlı iç cephe kaplaması Ecocarat’ı icat etti. Nanoteknolojiyle üretilen Ecocarat, yapısında insan sağlığını olumsuz etkileyen kimyasal gaz (Formaldehit) içermediği gibi, kapalı ortamlardaki tüm kimyasal gazları da ortadan kaldırmasıyla sektör tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve çeşitli kuruluşların verdiği ödüllerle adını kısa sürede uluslararası arenaya taşıdı.
 
Dünyada muadili olmayan ve sağlıkta devrim yaratan özelliklere sahip ECOCARAT’ın formülü  Japon devlet kasasında saklanıyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/canakkale-seramik--kalebodur-ecocarat-ile-nefes-aldiracak_72730.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • ismail bey öncelikle mümkünse dükkanınıza bir havalandırma koymanız gerekir. ikincisi duvarlardan gelen bir nemlenme varsa bunu öncelikle izole edip daha sonra ECOCARAT uygulaması yapılmalı.yaklaşık 10 m2 'lik bir alana uygulama yapılması yeterli gelir . maliyetine gelince m2 maliyeti işçilik dahil ( 170 tl ) civarında olur. YANITLA
  • benim 65 m2 bodrum dükkanım var burda nem ve koku var bunu nasıl yok ederiz ve ne kadar ecocarat gerekir maliyet ne olur? taskiran_58@hotmail.com YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!