Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CANIAS ERP, 2008'e Hızlı Başladı

IAS, 2008 yılının ilk ayında yaptığı 10 anlaşma ile yeni yıla hızlı bir başlangıç yaptı. Böylece, 2003 yılından bu yana her yıl ortalama yüzde 40 büyüyen IAS, 2008 yılında da hızlı büyüme trendini sürdüreceğini göstermiş oldu.

yapi.com.tr
CANIAS ERP, 2008'e Hızlı Başladı

b>IAS, 2008 yılının ilk ayında yaptığı 10 anlaşma ile yeni yıla hızlı bir başlangıç yaptı. Böylece, 2003 yılından bu yana her yıl ortalama yüzde 40 büyüyen IAS, 2008 yılında da hızlı büyüme trendini sürdüreceğini göstermiş oldu.

Altay Mermer, Erdoğanlar Alüminyum, Ecem Otomotiv, Fimaks Tarım Makineleri, Mercan Endüstriyel Tasarım Makineleri, Ar-Bus Otomotiv, Sözer Makina, Dinçkim Boya, Valfsan Dış Ticaret ve Asray gibi kendi sektörlerinde önemli isimler 2008 yılına başlarken, iş süreçlerinin yönetilmesinde tercihlerini CANIAS ERP'den yana kullandılar.

IAS Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Oturgan konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Ekonomide kriz beklentilerinin yoğunlaştığı bir dönemde verimlilik ve etkin çalışma koşulları oluşturmak isteyen firmaların, verimliliğin altın anahtarı ERP'ye gösterdikleri ilgi çok sevindirici. 19 yıllık tecrübe ile yoğun Ar-Ge ve geliştirme çalışmaları sonucunda ürettiğimiz, benzersiz teknoloji ve know how'a sahip CANIAS ERP'den yana yapılan bu seçimler ise bizim için şaşırtıcı değil. 2003 yılından beri gerek Türkiye'de, gerekse dünyada sürekli büyüyoruz. CANIAS ERP'ye olan ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Bu hızlı başlangıç ile 2008'e de güvenle bakıyoruz." dedi.

IAS-Industrial Application Software

1989'da Almanya'da kuruldu ve 1994 yılında tüm yazılım geliştirme ve AR-GE faaliyetlerini Türkiye'ye taşıdı. IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımı CANIAS ERP'nin üreticisi. CANIAS ERP, Almanya, Avusturya, Fransa başta olmak üzere Avrupa'da da pek çok şirket tarafından tercih ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/canias-erp-2008e-hizli-basladi_59897.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!