Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Canon EOS 500D Lansmanı YEM'de Yapıldı

SLR fotoğraf makinelerinin 50. yılını kutlayan Canon, Full High Definition (HD) video kapasitesini küçük ve hafif bir DSLR makinede sunan EOS 500D’yi fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. EOS 500D’nin Türkiye lansmanı, Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenen bir toplantıyla gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
Canon EOS 500D Lansmanı YEM'de Yapıldı

SLR fotoğraf makinelerinin 50. yılını kutlayan Canon, Full High Definition (HD) video kapasitesini küçük ve hafif bir DSLR makinede sunan EOS 500D’yi fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. EOS 500D’nin Türkiye lansmanı, Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenen bir toplantıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca, Canon’un profesyonelleri buluşturan bir hizmeti olan ücretsiz üyelik programı ve destek sistemi Canon ProClub’ın da tanıtımı yapıldı.



Canon Eurasia PV Pazarlama Müdürü Cenk Güler, Canon SLR fotoğraf makinelerinin, günümüzde gerek amatör gerekse profesyonel fotoğrafçılık açısından yüksek bir kalite standardını temsil ettiğini söyledi. 

EOS 500D’nin Türkiye lansman toplantısında konuşan Canon Eurasia PV Pazarlama Müdürü Cenk Güler, “EOS 500D, fotoğraf tutkunlarına dünyayı yakalayabilmenin yeni bir yolunu müjdeliyor. Olağanüstü görüntüleri Full HD video ile birleştiren EOS 500D sayesinde artık fotoğraf tutkunları, en önemli anları yaratıcılıklarına uygun bir şekilde yakalayabilecek” dedi.

Canon ProClub artık Türkiye’de

Canon, profesyonelleri buluşturan bir hizmeti olan ücretsiz üyelik programı ve destek sistemi Canon ProClub’ı, fotoğraf profesyonelleri için Türkiye’de de hizmete açtığını duyurdu. Üyelerine teknik destek, ekipmanların kontrolü, temizliği ve ödünç ekipman; belirtilen servis noktalarında öncelik; tamiratın beş iş gününde bitmediği durumlarda acil ödünç ekipman desteği, yıllık kontrollerde indirim, belirtilen satış noktalarında özel indirimler ve atölyeler, seminerler, ürün tanıtım günleri gibi avantajlar sunacak olan Canon ProClub'a üye olmak da çok kolay. Bir adet profesyonel Canon DSLR fotoğraf makinesi (EOS 1D / 5D) gövdesi ve üç Canon lens ya da bir set Canon XL / XH serisi video kamerası olan herkes, www.erkayalar.com.tr/proclub adresinden üyelik başvurusu yapabiliyor.



Canon EOS 500D’nin temel özellikleri:

• 15.1 Megapiksel APS-C CMOS sensör
• Full HD film kaydı, HDTV’de izleme ve geri oynatım için HDMI bağlantı ile
• ISO 100–3200 (12800’e genişleyebilir)
• Saniyede 3.4 kare sürekli çekim
• Tek bir “burst” de maksimum 170 büyük JPEG görüntü
• 3.0” ClearView LCD,  Live View (Canlı Görünüm) modu ile
• Çapraz tip orta noktası olan 9 noktalı geniş alan AF
• Yüksek hızda DIGIC 4 performansı ve üstün görüntü kalitesi
• EOS Entegre Temizleme Sistemi
• Canon EF ve EF-S lensleri ve EX-serisi Speedlite’larla Full uyumluluk, yeni Speedlite 270EX ve iki yeni eğme ve kaydırma lensi TS-E 17mm f/4L ve TS-E 24mm f/3.5L II dahil

http://www.yapi.com.tr/haberler/canon-eos-500d-lansmani-yemde-yapildi_68594.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!