Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Caterpillar'dan Van'a Deprem Yardımı

Borusan Holding grup şirketlerinden Borusan Makina ve Güç Sistemleri'nin temsilciliğini yaptığı Caterpillar, Van'daki depremzedeler için Amerikan Kızılhaçı aracılığıyla 200 bin dolar bağışta bulundu.

yapi.com.tr / AA
Caterpillar'dan Van'a Deprem Yardımı

Borusan Holding grup şirketlerinden Borusan Makina ve Güç Sistemleri'nin temsilciliğini yaptığı Caterpillar, Van'daki depremzedeler için Amerikan Kızılhaçı aracılığıyla 200 bin dolar bağışta bulundu. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Caterpillar ayrıca, 3 Aralık tarihine kadar tüm dünyadaki Caterpillar çalışanları, emeklileri ve temsilcileriyle 100 bin dolarlık bağış kampanyası başlattı. Kampanya sonunda Kızılhaç'a teslim edilen bu miktarla birlikte, Caterpillar şirketinin; çalışanları, emeklileri ve temsilcileri ile birlikte toplam katkısı 300 bin dolara ulaştı.

Amerikan Kızılhaçı depremin yol açtığı can kayıplarının yanı sıra başta Erciş ilçesi olmak üzere ciddi yapısal hasarların oluştuğu Van için toplanan mali yardımları Türk Kızılayı'na iletiyor.

Borusan Makina ve Güç Sistemleri enkaz kaldırma çalışmaları süresince ihtiyaç duyulan iş makinalarına destek vermek amacıyla Van İl Özel İdaresi'ne bekolu yükleyici göndermekle beraber bölgedeki ısıtma ve aydınlatma gereksiniminin karşılanması için 400 kVA gücünde jeneratörü de Van'da EDAŞ'a teslim etti.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/caterpillardan-vana-deprem-yardimi_89938.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!