Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CENTURY 21 Türkiye Yıl Sonuna Kadar 15 Ofis daha Açacak

CENTURY 21 Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu “Son altı ayda dünya piyasalarında ve Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelere bakıldığında, emlak sektörünün çok kazandıracağını tahmin ediyoruz” dedi. ING Bank katkılarıyla The Marmara Otelinde düzenlenen CENTURY 21 toplantısının açılışında konuşan Sinan Serifoğlu, önümüzdeki dönemde emlak sektörünün atağa

yapi.com.tr
CENTURY 21 Türkiye Yıl Sonuna Kadar 15 Ofis daha Açacak

ürkiye’nin önde gelen emlak firmalarından CENTURY 21 Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu “Son altı ayda dünya piyasalarında ve Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelere bakıldığında, emlak sektörünün çok kazandıracağını tahmin ediyoruz” dedi. ING Bank katkılarıyla The Marmara Otelinde düzenlenen CENTURY 21 toplantısının açılışında konuşan Sinan Serifoğlu, önümüzdeki dönemde emlak sektörünün atağa geçeceğini söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“2001 krizinden sonra aynı süreci yaşadık. Dünya genelinde olumlu işaretler almaya başladık. Nisan ve Mayıs ayı ekonomik verileri iyiyi işaret ediyor. Bu durum ertelenmiş taleplerin güncellenmesini sağlayacaktır. Bu da iyileşme işaretlerine katkıda bulunacaktır. Bildiğimiz bir gerçek var; konut kredilerimizin GSMH’ya oranı yüzde 4.4, Avrupa ortalaması yüzde 50'ye yaklaşıyor. Ancak CENTURY 21 ofislerinde, konut satışlarında özellikle nisan ve mayıs aylarında önemli bir hareketlilik gözleniyor. Bu anlamda 2009’un 3. çeyreğinden itibaren ciddi bir artış bekliyoruz”.

Şerifoğlu, 610 gayrimenkul danışmanı ve 100 ofis ile faaliyet  göstermekte olan CENTURY 21 Türkiye’nin yıl sonuna kadar 15 ofis daha açmayı planladığını sözlerine ekledi.

"Anahtar Teslim Projeler Üretmek Gerekir"

Açılış konuşmasının ardından sözü alan konuşmacı Prof. Dr. Emre Alkin ekonomiyi evliliğe benzeterek, “Küreselleşen ekonomi, küreselleşen daralmadan etkilenir. Ekonomiyi sürdürülebilir kılmak için kaynağı sürdürülebilir kılmak gerekir” dedi:

“Geçtiğimiz aydan beri dünyada konut fiyatlarında ciddi toparlanmalar ortaya çıkıyor. Artık sektör, kendi içinde rekabete girmiş bulunuyor. Yeni projelere karşı bitmiş olan gayrimenkuller yarışıyor. Özellikle İstanbul başta olmak üzere, ipotekli olan gayrimenkul sayısı artıyor. Bu sebeple sektörde çalışanların anahtar teslim çözümler yaratması kaçınılmaz hale geliyor. Artık hukuk, finansman ve diğer hizmet çeşitliliğini sağlamak gerekiyor.”

CENTURION ödülleri de sahiplerini buldu

İstanbul’da düzenlenen CENTURY 21 toplantısının sonunda pazarlama, insan kaynakları, en iyi çıkış yapan ofis ve 2008 başarı ödülleri dağıtıldı.

Dünya genelinde 64 ülkede 8 bin 800 den fazla ofis ve 144.000’den fazla danışman ile hizmet veren dünyanın en yaygın gayrimenkul franchise’ı olan CENTURY 21 bünyesinde, uluslararası alanda en başarılı  danışman ve ofislere CENTURION ödülleri veriliyor. kendi içinde üç gruba ayrılan ödüller, GRAND CENTURION, DOUBLE CENTURION ve CENTURION başlıklarını taşıyor. 2008 yılında başarılı performansı ile CENTURY 21 Hedef ofisinden İsmail Geçim GRAND CENTURION almaya;  CENTURY 21 Beta ofisinde Cem Şimşek ise DOUBLE CENTURION ödülünü almaya hak kazandı. Bu iki ödül, ilk kez bir CENTURY 21 Gayrimenkul Danışmanı tarafından alınmaya hak kazandı.

CENTURION ödülünü almaya hak kazanan değişim danışmanları da Derya Deniz - CENTURY 21 Beyaz (Çekmeköy / İstanbul), Bora Coşkun - CENTURY 21 ABC (Caddebostan / İstanbul), Murat Gençmazlum - CENTURY 21 Beyaz (Çekmeköy / İstanbul), Serkant Bilir - CENTURY 21 Ada (Kuşadası / Aydın) oldu. Centurion ödülünü almaya hak kazanan ofisler ise, CENTURY 21 Beyaz - Çekmeköy / İstanbul, CENTURY 21 Halikarnas - Bodrum / Muğla, CENTURY 21 Beta - Ataşehir / İstanbul, CENTURY 21 Hedef - Maslak / İstanbul olarak sıralandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/century-21-turkiye-yil-sonuna-kadar-15-ofis-daha-acacak_69510.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!