Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

CEPHEDER Üye Buluşmaları Devam Ediyor

Üyeler arası bilgi alışverişinin faydalarına inanan Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER) Üye Buluşmaları’na devam ediyor. Bu ay üyeler FıratPen fabrikasında bir araya geldi.

yapi.com.tr
CEPHEDER Üye Buluşmaları Devam Ediyor

CEPHEDER’in üyelerinin sektörel bilgi alışverişi yapabilmesi, iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi, gündem konuşmalarının yapılabilmesi için, her ay yapılan “Üye Buluşması” etkinliğine bir yenisi ile devam edildi.

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Işıklı eşliğinde tüm yönetim Kurulu üyeleri ve katılımcı üyeler FIRATPEN ‘I ziyaret etti.

Birlikte yenen yemeğin ardından tüm katılımcılar FIRATPEN tesislerini gezerek, üretim ağı ile ilgili bilgi aldı.

CEPHEDER Üyelik Plaketini Başkan Arzu ışıklı ve Başkan Yardımcısı Emre Ünaldı’nın elinden alan FIRAT Profil& Altyapı Pazarlama Direktörü Dr. Mehtap Uluceviz yaptığı konuşmada CEPHEDER Üyesi olmanın mutluluğunu paylaştı.

Başkan Arzu Işıklı; sektörün önde gelen paydaşları ile birlikte yapılacak çalışmaların, üretilen fikir ve politika ve yol haritasının belirlenmesi için çok önemli olduğunun altını çizdi, Sanayii ve sektörün her alanı için katkı sağlayacak, özellikle enerji kullanımına yönelik öneri ve fikirlerin öne çıktığı bu buluşmada, bu konuların geliştirilmesi konusunda da çalışmaların ilerletilmesi için başlangıç olduğu bilgisini verdi.

FIRAT Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Nevzat Demir ve FIRAT Profil &Altyapı Pazarlama Direktörü Dr. Mehtap Uluceviz ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, üyelerin sektörel gelişmeler, gelecek planlamaları, dernek faaliyetleri gibi konularda görüşmelerinin ardından sona erdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cepheder-uye-bulusmalari-devam-ediyor-_201427.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!