Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çeşme Marina'da Temel 10 Ekim'de

IC İbrahim Çeçen Holdingile yatçılık ve marina işletmeciliği sektöründe faaliyet gösteren Camper & Nicholsons Marinas Internationalortaklığında 25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina’nın, 10 Ekim’de temel atma töreni yapılacak. İnşaatın sekiz ayda tamamlanması ve marinanın Mayıs 2010’da açılması planlanıyor.

Hürriyet Gazetesi
Çeşme Marina'da Temel 10 Ekim'de

IC İbrahim Çeçen Holdingile yatçılık ve marina işletmeciliği sektöründe faaliyet gösteren Camper & Nicholsons Marinas Internationalortaklığında 25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina’nın, 10 Ekim’de temel atma töreni yapılacak.

İnşaatın sekiz ayda tamamlanması ve marinanın Mayıs 2010’da açılması planlanıyor. Türkiye’nin uluslararası üne sahip tatil beldesi ve limanı olan Çeşme’de yapılacak marina, maksimum boyu 60 metre olan tekneleri kabul edecek.

Kafe ve barlar

Denizde 400, karada 100 tekne kapasitesi olan marinada, yatçıların ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlerin yer alması öngörülüyor. Sadece yatçılara değil, tüm Çeşme’ye kaliteli bir hizmet anlayışı sunmayı hedefleyen marinada, alışveriş merkezi, farklı zevklere hitap eden restoran, kafe ve barlar, spor ve sağlıklı yaşam merkezi, yat kulüp gibi hizmetler de sunulacak. Ege Denizi’nin ortasındaki stratejik konumunun yanında, Çeşme’nin otantikliği, korunmuş olması, kalabalık ve ticari olmaması sebebiyle de marina uluslararası yatçılık platformunda farklılık yaratacak. Yat kulubü ile de her yaştan yelkenseverler biraraya getirilecek.

Lider konumda

IC Holding ve IC Çeşme Marina Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen, "Çeşme Marina projesi hem  IC Holding, hem de ortağımız Camper & Nicholsonsiçin çok önemli. Bu projeye ve başarısına olan inancımız, ekonomik krize rağmen hiç tereddüt etmeden devam etme kararlılığı göstermemize neden oldu. Temel atma törenimiz sonrasında, dünya standartlarında malzemeler ile yat limanını tamamen yenileyerek, tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, en yüksek seviyede hizmetlerin sunulacağı bir marina yaratacağız.  Çeşme Marina’yı, uluslararası yatçılık sektöründe lider konumdaki ortağımızın tecrübeleri ile Türkiye’nin ve Akdeniz’in en çok tercih edilen marinası haline getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cesme-marinada-temel-10-ekimde_72859.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!