Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Adı Değişiyor

Kabine Toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adının "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı” olarak değiştirileceğini açıkladı.

yapi.com.tr
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Adı Değişiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası konuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın adı değişeceğini ifade eden Erdoğan, “Bir süredir dünya devletleri bir araya gelerek iklim değişikliğinin ağır sonuçlarını hafifletmek için çözüm arıyor. İklim değişikliği herkesi ilgilendiriyor. Önümüzdeki dönem için yeşil kalkınma devrimini tüm çalışmaların merkezine yerleştirerek öncü ve etkin rol üstlenmekte kararlıyız. Hükümet olarak üzerime düşünleri yaptık, yapıyoruz. Yeşil Kalkınma devrimini de aynı samimiyetle milletimizin tavrına sunuyoruz.” dedi.

Sözcü’de yer alan habere göre; iklim değişikliği ve göç konusunda hayata geçirilmesi planlanan yeni yapısal düzenlemeleri de paylaşan Erdoğan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ismini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak değiştiriyoruz ve bünyesinde İklim Değişikliği ve Koordinasyon birimi kuruyoruz.” ifadelerini kullandı.

Göç İdaresi Başkanlığı olacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün statüsünün de yükseltilerek, Göç İdaresi Başkanlığı olarak yapılandırılacağını açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cevre-ve-sehircilik-bakanliginin-adi-degisiyor_187487.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!