Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘Çevreyi Kirletenleri Şikâyet Edin’ Çağrısı

TBMM Çevre Komisyonu Başkan Vekili Mustafa Öztürk, “Çevremizi kirletenleri şikâyet edelim” çağrısında bulunarak, tüm vatandaşlardan kirliliğe neden olan olayları ayrıntılarıyla kendilerine bildirmelerini istedi.

Milliyet Gazetesi
‘Çevreyi Kirletenleri Şikâyet Edin’ Çağrısı

TBMM Çevre Komisyonu Başkan Vekili Mustafa Öztürk, “Çevremizi kirletenleri şikâyet edelim” çağrısında bulunarak, tüm vatandaşlardan kirliliğe neden olan olayları ayrıntılarıyla kendilerine bildirmelerini istedi. Milliyet’in sorularını yanıtlayan Öztürk, insanlığın ortak malı olan hava, su ve toprağın öldürülmesine izin verilemeyeceğini vurguladı. “Her türlü atık ve artığı, çevreye zarar verecek şekilde doğrudan ve dolaylı biçimde havaya, suya veya toprağa vermek, depolamak, taşımak, uzaklaştırmak yasaktır” diye konuşan Mustafa Öztürk, şunları kaydetti:

‘Komisyona e-mail atın’

“Katılımcı demokrasilerde herkesin hesap sorma sorumluluğu var. Herkesi daha güzel ve yaşanabilir çevre oluşturmak üzere göreve davet ediyorum. Daha yaşanabilir çevre için el ele verelim. Kimsenin soluduğumuz havayı, içtiğimiz su kaynaklarını ve yaşam kaynağımız toprağı kirletmeye hakkı yok. Çevre sorunları yaşanan yerlerde ilgili kurumlara gereğini yaptırmak üzere el ele verelim. Bölgenizde yaşadığınız çevre sorunlarını resimleyerek, kirleten kaynakları belirterek, bize e-mail ortamında (cevkom@tbmm.gov.tr) kısaca yazabilirsiniz. ‘Uyardığımda tepki alırım’ demeyiniz. Bu geleceği korumak adına bir vatandaşlık görevidir.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/cevreyi-kirletenleri-sikayet-edin-cagrisi_75645.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!