Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

150 Milyar Dolar Nereye Gitti?

CHP'de 40 İlin Adayı Tamam

Yerel seçimler için 40 ilin belediye başkan adayını belirleyen CHP yönetimi, 5 ilde de mevcut başkanlarla yola devam etmeye karar verdi.

Milliyet Gazetesi
CHP'de 40 İlin Adayı Tamam

Yerel seçimler için 40 ilin belediye başkan adayını belirleyen CHP yönetimi, 5 ilde de mevcut başkanlarla yola devam etmeye karar verdi.

CHP yönetimi 40 ilin belediye başkan adayını belirlerken, İzmir, Mersin, Trabzon, Artvin ve Çanakkale’de mevcut belediye başkanlarıyla devam etme kararı aldı. Adaylık başvuruları için 15 Ocak’a kadar başvuru süresi tanındığı için bu tarihten sonra adayların büyük ölçüde netleşeceği belirtiliyor.

Kesinleşen isimler

Baykal’ın parti üst yönetimi ile önceki gece yaptığı toplantıda 40 ilin belediye başkan adayının kesinleştirildiği öğrenildi. Bu illerden bazıları ve belediye başkan adaylarının adları şöyle: İzmir: Aziz Kocaoğlu, Antalya: Mustafa Akaydın, Bursa: Sena Kaleli, Gaziantep: Mustafa Yılmaz, Mersin: Macit Özcan, Kocaeli: Sefa Sirmen, Malatya: Ömer Şarapnal, Manisa: Kadri Kocabay, Kahramanmaraş: Rıfat Kabakçı, Zonguldak: İsmail Eşref, Kırıkkale: Sahir Koçak, Artvin: Emin Özgün, Çanakkale: Ülgür Gökhan, Edirne: Hamdi Sedefçi, Giresun: Kerim Aksu. İstanbul, Adana, Samsun belediye başkan adayları henüz belirlenmezken, Eskişehir’de de bir ismin iknası için çalışıldığı öğrenildi.

İstanbul beklemede

İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı için ise Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile İl Başkanı Gürsel Tekin ismi çıkıyor.

Baykal’ın Adana’da öncelikle AKP’nin adayını görmek istediği belirtilirken, burada eski milletvekili Sedat Doğan ile Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş’ün adları öne çıktı.

Çankaya adayının ise çok daha sonra bizzat Baykal tarafından belirleneceği kaydediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/chpde-40-ilin-adayi-tamam_65658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!