Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CHP'li Başkan Tahliye Oldu

Traktör alımına ilişkin bir ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 34 gündür tutuklu bulunan Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nin CHP’li Belediye Başkanı İsmail Aynur, işadamları Muzaffer Salon ve Mehmet Çelik’le birlikte tahliye oldu.

Hürriyet Gazetesi
CHP'li Başkan Tahliye Oldu

Traktör alımına ilişkin bir ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 34 gündür tutuklu bulunan Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nin CHP’li Belediye Başkanı İsmail Aynur, işadamları Muzaffer Salon ve Mehmet Çelik’le birlikte tahliye oldu. Burhaniye Cezaevi’nden çıkışta partililer tarafından alkışlarla karşılanan Aynur, 150 araçlık bir konvoy eşliğinde Altınoluk Beldesi’ne geçti. Belediye önünde toplanan yaklaşık 800 kişilik partili, davul zurna eşliğinde ve halaylarla karşıladı.

Altınoluk adayı Hasan Özpolat için hazırlanan seçim minibüsüyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim bürosuna gelen Aynur, "Biz dimdik ayaktayız. Kimse İsmail Aynur ve ekibine 'hırsız' diyebildi mi? Ben 20 yıl sizi alnınız ak, başınız dik gezdirdim. Hasan Özpolat arkadaşımızın da aynısını yapacağını adım gibi biliyorum. Tüm gücümle Hasan arkadaşımın yanındayım" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/chpli-baskan-tahliye-oldu_67276.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!