Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cihan Ünal'ın Denize Nazır Villası Yıkılacak

Orman Genel Müdürlüğü'nün, "turizm bölgesi" ilan edilen İzmir Seferihisar Akkum'daki 100 villanın orman alanı içinde kaldığını belirterek mahkemeye başvurmasına, ünlü oyuncu Cihan Ünal tepki gösterdi.

Sabah Gazetesi
Cihan Ünal'ın Denize Nazır Villası Yıkılacak

rman Genel Müdürlüğü'nün, "turizm bölgesi" ilan edilen İzmir Seferihisar Akkum'daki 100 villanın orman alanı içinde kaldığını belirterek mahkemeye başvurmasına, ünlü oyuncu Cihan Ünal tepki gösterdi. Seferihisar yarımadasında denize 50 metre uzaklıktaki villasına tedbir konulan Ünal, "Tapulu, imar izinli ev yapıyorsunuz. Birileri, buranın orman arazisi olduğunu öne sürüyor. Orman diyebilmek için ortalıkta bir ağacın bulunması gerekirdi. Kamyon kamyon toprak taşıyıp, kayanın üzerine ev yaptım" dedi.

Üçüncü kişilere devir yasak
Ünal, şöyle devam etti: "Bizden çok daha içerde olan ve üzerinde eskiden beri zeytin ağaçları bulunan Barış Kent için ise orman dışı denilmiş. Eğer bizimki ormansa bizimkiyle kıyasladığınızda orası kat be kat daha orman. Eğer Barış Kent'e 'orman değil' diyorsanız bizim kayadan başka hiçbir şey bulunmayan arsamıza nasıl orman diyebilirsiniz?" Akkum'daki 100 konut, 20 turistik tesis ve 110 arsanın iadesi için dava sonuçlanıncaya kadar, mülklerin üçüncü kişilere devri yasaklandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cihan-unalin-denize-nazir-villasi-yikilacak_58620.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!