Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çimentaş'tan 60. Yıl Anısına 10 Bin Fidan Dikti

Çimento üreticilerinden Çimentaş, kuruluşunun 60'ıncı yılı anısına ‘Bornova Laka Köyü Erozyon Kontrolü ve Sel Dereleri Islah Projesi'nin uygulandığı alana 10 bin fidan dikti. Çimentaş Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Walter Montevecchi, şirketin uzun soluklu ve başarılı çimento ve beton faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk ve çevre konusundaki

Referans Gazetesi
Çimentaş'tan 60. Yıl Anısına 10 Bin Fidan Dikti

STRONG>Çimento üreticilerinden Çimentaş, kuruluşunun 60'ıncı yılı anısına ‘Bornova Laka Köyü Erozyon Kontrolü ve Sel Dereleri Islah Projesi'nin uygulandığı alana 10 bin fidan dikti.

Çimentaş Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Walter Montevecchi, şirketin uzun soluklu ve başarılı çimento ve beton faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk ve çevre konusundaki duyarlılığıyla da tanındığını belirterek eğitim, sağlık, spor ve kültür alanlarında birçok etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkıda bulunduklarını belirtti.

‘60. Yıl Hatıra Ormanı'nın da hem çimento sektöründe hem de atık bertaraf sektöründe var olan çevresel duyarlılığın bir göstergesi olduğunu kaydeden Montevecchi, "Çimentaş, geçmişte de ‘Ege Orman Vakfı' kanalıyla ağaçlandırma projelerine katkıda bulunurken ekonomik işlevini yitirmiş maden sahalarında da kapsamlı bir ağaçlandırma programı uyguluyor. Bu konuda gerek merkezi gerek yerel yönetimlerle yakın bir işbirliği içinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.
 
Bornova ve Bayraklı dağları fidanlarla yeşilleniyor

Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Erol Narin ise Çimentaş'ın ‘Bugünün temeli, yarının nefesi' temasıyla vakfa sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 bin fidan bağışladığını söyleyerek yapılan bu bağışla ‘Çimentaş 60. Yıl Hatıra Ormanı'nın tesis edileceği bilgisini verdi. Narin, "Dikim işlemi ‘Bornova Laka Köyü Erozyon Kontrolü ve Sel Dereleri Islah Projesi'nin uygulandığı alana yapılıyor. Bu alana bugüne kadar 1 milyon fidan devlet-millet işbirliğiyle dikildi. Bu ağaçlandırma çalışmalarıyla yakın zamanda Kordon'dan baktığımızda Bornova, Bayraklı dağlarını yeşil olarak görebileceğiz" dedi.

 

ETİKETLER: firma çevre
http://www.yapi.com.tr/haberler/cimentastan-60-yil-anisina-10-bin-fidan-dikti_81748.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!