Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çimsa, WOC 2019'a katıldı

Çimsa, Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete 2019’a katılarak, beyaz çimento ve özel ürünlerini sektör temsilcileri ile buluşturdu.

yapi.com.tr
Çimsa, WOC 2019'a katıldı

Çimsa, 22-25 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta 58.000 ziyaretçi ve 1.500 şirket katılımı ile gerçekleşen, Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2019'a katıldı. Beyaz çimento ve özel ürünler alanında yer alan Çimsa, Süper Beyaz, Süper Beyaz Slow, Crafta N, Crafta S, Recipro 40, Recipro 40+, Recipro 50 ve Rego ürünlerini tanıttı.

Tüm ürünlerini 2016 yılında Fomülün Adı çatısı altında bir araya getiren Çimsa, Süper Beyaz ailesinin üyesi ve harç uygulamaları alanına yönelik geliştirdiği Crafta N ve Crafta S ürünleriyle, genel kullanıma yönelik geliştirdiği Super White ürünüyle, Aluminates ailesinin üyesi ve yapı kimyasalları alanına yönelik geliştirdiği Recipro ve genel kullanıma yönelik geliştirdiği Rego ürünüyle fuarda yer aldı.

Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan WOC 2019'a katılmaları ile ilgili şunları söyledi: "Çimsa olarak 46 yılı aşkın süredir çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Geniş ürün yelpazemizle yön verdiğimiz küresel çaplı faaliyetlerimiz, yenilikçi çalışmalarımız ve sürdürülebilirlik stratejimiz çerçevesinde şirketimizi "Geleceğin çimento şirketi" olarak konumlandırıyoruz. Üstün nitelikli ve yüksek katma değerli ürünlerimizi dünya çapında iş ortaklarıyla hızlı bir şekilde buluşturma kapasitesine sahip bir şirketiz. Türkiye'de üretim yapıp ihracat yapmanın ötesinde yurtdışındaki yapılanmamızla toplam 7 terminalimizden de müşterimize istediği zamanda istediği ürünü temin edebilmekteyiz. Terminal yapılanmamızın olmadığı pazarlarda ise en etkin lojistik kanallarını kullanarak müşterilerimize ürünlerimizi eksiksiz ve zamanında sunuyoruz" dedi.

Çimsa olarak dünyanın en büyük beyaz çimento üreticileri arasında yer aldıklarını belirten Özcan, "Çimsa olarak yurtiçinde Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar fabrikalarımız ile üretim yapmaktayız. Fabrikalarımıza son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz 350 milyon ABD doları yatırım sonucunda toplam beyaz klinker üretim kapasitemizi 1 milyon 565 bin tona yükselttik. Amerika Birleşik Devletleri'nde 2017 yılında kurduğumuz "Cimsa Americas Cement Manufacturing and Sales Corp." ünvanlı şirketimize yatırımımız devam ediyor. Şirketimiz Nisan sonunda faaliyetlerine başlayacak ve artık ürünlerimizi müşterilerimize doğrudan ulaştıracağız. Çalışmalarımız neticesinde Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Afrika ve Amerika başta olmak üzere 65'i aşkın ülkeye beyaz çimento ve özel ürünler ihraç ediyor, müşterilerimizin diledikleri zamanda ve yerde ürünlerimize ulaşmasına olanak sağlıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cimsa-woc-2019a-katildi_170462.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!