Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çimstone, Bulgaristan’da AVM Projelerini Üçledi

Daha önce Mall of Sofia ve Mall Plovdiv alışveriş merkezlerinde kullanılan Çimstone, yatırım tutarı ve kapasitesi bakımından Bulgaristan’ın en büyük AVM’si konumundaki Rousse Mall’un da tercihi oldu.

yapi.com.tr
Çimstone, Bulgaristan’da AVM Projelerini Üçledi

Bugüne kadar dünya çapında pek çok AVM projesinde başarıyla uygulanan Çimstone, son olarak Bulgaristan’ın kuzeydoğusunda Romanya sınırında inşa edilen Rousse Mall projesinde yerini aldı. Bu yılın başında açılışı gerçekleşen 85 milyon Euro’luk Rousse Mall’un zeminleri, yaklaşık 14 bin metrekare Çimstone ile döşendi. Monotonluğu kıran, enerjik, keyifli ve ferah bir alışveriş atmosferi yaratılması amacıyla tasarlanan proje için bordo, gri ve beyaz renklerde camlı özel Çimstone’lar üretildi ve taşlara Bulgaristan şehirlerinden Rousse, Sliven, Vidin ve Burgas isimleri verildi. 3 kat üzerinde kurulan ve 70 bin metrekare alana yayılan Rousse Mall’da, 160 mağaza, 5 bin 500 metrekarelik hipermarket, 2 bin 900 metrekarelik teknomarket, 10 sinema salonu ve 1200 araçlık otopark bulunuyor.

Kuvars kompoze taş üretiminde ülkemizin tek üreticisi ve uluslararası markası olan Çimstone, günümüzün en modern ve ünlü AVM projelerinin zeminlerinde kullanılıyor. Farklı renk ve ebat uygulamalarıyla Çimstone, şık ve gösterişli mekanlar yaratıyor, yapılara değer katıyor. Haziran 2006’da açılan Sofia Mall’un zemin, merdiven ve iç cephe uygulamalarında 10 bin metrekare Çimstone kullanılmıştı. Sofia Mall, tasarımı ve kullanılan malzeme seçimi ile ticari binalar kategorisinde 'Yılın Binası 2006 büyük ödülü'nü almıştı. Mart 2009’da Bulgaristan’ın ikinci büyük şehri Plovdiv’in ilk alışveriş merkezi olarak açılan, 52 milyon Euro’lık diğer bir proje olan Mall Plovdiv’de ise yaklaşık 8 bin 500 metrekare Çimstone uygulaması yapılmıştı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/cimstone-bulgaristanda-avm-projelerini-ucledi_86977.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!