Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Pronet Yeni Bursa Ofisiyle...

Çin Seddi'ni Koruyan Pronet'e Kristal Elma

Rafineri tarafından Pronet için hazırlanan “Pronet Alarm Sistemleri Çin Seddi’ni Koruyor” temalı basın ilanı, bu yıl 19. kez düzenlenen Kristal Elma yarışmasında “Yapı ve Yapı Malzemeleri” kategorisinde “Kristal Elma” ödülünü kazandı.

yapi.com.tr
Çin Seddi'ni Koruyan Pronet'e Kristal Elma

b>Rafineri tarafından Pronet için hazırlanan “Pronet Alarm Sistemleri Çin Seddi’ni Koruyor” temalı basın ilanı, bu yıl 19. kez düzenlenen Kristal Elma yarışmasında “Yapı ve Yapı Malzemeleri” kategorisinde “Kristal Elma” ödülünü kazandı. Güvenlik sektöründe öncü rol üstlenen Pronet, böylece reklam sektöründe ödüllü ilana sahip ilk güvenlik firması oldu.

Maslak Parkorman’da yapılan 19. Kristal Elma ödülleri için bu yıl 50 dalda toplam 988 eser yarıştı. Pronet için hazırlanan basın ilanı “Yapı ve Yapı Malzemeleri” kategorisinde “Kristal Elma”ya layık görüldü. Güvenlik sektöründe ilklere imza atan Pronet, böylece reklam sektöründe de ödüllü ilana sahip ilk güvenlik firması oldu. “Pronet Alarm Sistemleri Çin Seddi’ni Koruyor” teması çerçevesinde tasarlanan ve Pronet’in güvenilir, yenilikçi ve vizyoner bir firma olduğunun altını çizen çalışma, ülkemizin başarılı reklam ajanslarından Rafineri tarafından hayata geçirildi.

1995 yılında kurulan Pronet, 25.000 aktif alarm sistemi ve 500'ü aşkın özel güvenlik projesi ile ülkemizin en büyük, lider güvenlik firması konumunda bulunuyor. Ev ve işyeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunan Pronet, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 700 kişilik profesyonel kadrosuyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cin-seddini-koruyan-pronete-kristal-elma_55429.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!