Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çırağan’ın Kral Dairesi Fiyatı Burj El Arab’ı Geçti

İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nın kral dairesinin gecelik konaklama fiyatı, Dubai’deki Burj El Arab oteline 650 dolarlık fark attı. Böylece Çırağan, gecelik 7 bin 500 dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahallı kral dairesine sahip oteller listesinde 9’uncu, Burj El Arab ise 6 bin 850 dolarla 11’inci sıraya oturdu.

Hürriyet Gazetesi
1 Çırağan’ın Kral Dairesi Fiyatı Burj El Arab’ı Geçti

stanbul’daki Çırağan Sarayı’nın kral dairesinin gecelik konaklama fiyatı, Dubai’deki Burj El Arab oteline 650 dolarlık fark attı. Böylece Çırağan, gecelik 7 bin 500 dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahallı kral dairesine sahip oteller listesinde 9’uncu, Burj El Arab ise 6 bin 850 dolarla 11’inci sıraya oturdu.

Turizmde birçok alanda dünya sıralamasına girmeyi başaran Türkiye, "Dünyanın En Pahalı Kral Dairesine Sahip Oteller" listesine de girmeyi başardı. Turizm Haber’in yaptığı araştırma, söz konusu listede bulunan 14 tesisin kral dairelerinin gecelik konaklama fiyatları 5 bin dolardan başlayıp 25 bin dolara kadar çıktığını ortaya koyuyor. Listede dokuzuncu sırada bulunan İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nın kral dairesinin gecelik konaklama fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirleniyor.

650 dolar ucuz
Çırağan Sarayı’nın Boğaz manzaralı Sultan Palace kral dairesinin, gecelik konaklama fiyatı, Dubai’de 7 yıldızlı diye tanıtılan Burj El Arab’ı geride bıraktı. Gecelik fiyatı Çırağan’dan 650 dolar daha ucuz olan Burj El Arab, listede 11’nci sırada, Çırağan’dan iki basamak sonra yer alabildi.

En pahalı Atlantis
Listenin ilk sırasındaki, Bahamalar’ın Cennet Adası’nda Atlantis adıyla hizmet veren otel bulunuyor. Otelin Bridge suitinde konaklayanlar, gecelik 25 bin doları gözden çıkarmak zorunda. Dünyanın en pahalı kral dairesi olarak kabul edilen Atlantis’in Bridge suitinde 10 oda bulunuyor. Mutfağının ayrı bir girişi var. Dolayısıyla kral dairesinde kalanlar, aşçılarıyla karşılaşmak istemezse birbirini göremiyor. Listenin ikincisi President Wilson Hotel’in kral dairesinin geceliği 23 bin dolar. Cenevre’de bulunan otelin kral dairesinin odalarında 40 kişi kalabiliyor. Odaların kendine ait özel bir asansörü var. Dört yatak odasının hepsi de Cenevre Gölü’nü görüyor. Listenin üçüncüsü The Martinez Hotel’in kral dairesinin geceliği 18 bin dolar. Kral dairesinin toplam büyüklüğü 8 bin metrekare. Fransa’nın Cannes kentindeki otelin kral dairesi, Cannes Koyu ile Lerins Adası’na bakacak şekilde tasarlanmış.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ciraganin-kral-dairesi-fiyati-burj-el-arabi-gecti_52810.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • hani böyle yazıları görüp te millet aç asgari ücret 500 lira bi de utanmıyorlar diyenler paraları olsa ben de dahil bu otellerde kalırız. türkiye değil de dubaideki yelken otelinde kalmak isterim doğrusu. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!