Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çocuk Bahçeleri Çatılara Taşındı

İspanyol Fundicio Ductil Benito firması, düzensiz yapılaşma nedeni ile çocuk bahçesi bulmakta zorluk çeken semtler için çatıda park ve oyun bahçesi formülünü geliştirdi.

Referans Gazetesi



spanyol Fundicio Ductil Benito firması, düzensiz yapılaşma nedeni ile çocuk bahçesi bulmakta zorluk çeken semtler için çatıda park ve oyun bahçesi formülünü geliştirdi. Firmanın Türkiye temsilciliğini yapan Bahçe Tasarım’ın Genel Müdürü Sibel Şavkın, sosyal donatıların ağırlıkla yer verildiği siteler, değiştirilmesi düşünülen parklar ve parkı olmayan mahalleler için bu ürünlerin ince bir zevkle tasarlandığını söyledi.

Çocuklara küçük de olsa bir oyun alanı sağlamak gerektiğini vurgulayan Şavkın, resmi kurumların çatılarının yeniden düzenlenerek bu amaç için kullanılabileceği görüşünde. Oyun gruplarında kullanılan ply wood teknolojisi ile bu ürünlerin 10 yıllık garanti kapsamında sunulduğunu vurgulayan Sibel Şavkın, son yıllarda ortak yaşam alanlarına verilen önemin, farklı tasarımların uygulanmasına olanak tanıdığını açıkladı. Şavkın dünyanın 50’den fazla ülkesinde kullanılan Benito’nun ürünlerinin ISO 9001, BVQİ ve AENOR sertifikalarına sahip olduğunu ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cocuk-bahceleri-catilara-tasindi_47871.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!