Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Coldwell Banker'den 'Gayrimenkul Sektöründe Nasıl Zengin Olunur?' Semineri

1906 yılından buyana 49 ülkede 3600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Coldwell Banker, Türkiye’de hızla gelişmekte olan 'gayrimenkul sektöründe nasıl zengin olunur?' konulu seminer projesini başlattı. Coldwell Banker Türkiye, gayrimenkul sektörüne girmek ve sektörde başarılı olmak isteyen Franchise adaylarını seminerlerine

yapi.com.tr
Coldwell Banker'den 'Gayrimenkul Sektöründe Nasıl Zengin Olunur?' Semineri

1906 yılından buyana 49 ülkede 3600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Coldwell Banker, Türkiye’de hızla gelişmekte olan 'gayrimenkul sektöründe nasıl zengin olunur?' konulu seminer projesini başlattı. Coldwell Banker Türkiye, gayrimenkul sektörüne girmek ve sektörde başarılı olmak isteyen Franchise adaylarını seminerlerine bekliyor.

Coldwell Banker Türkiye, seminerlerinde gayrimenkul sektöründe olan ve sektöre yeni giriş yapacak girişimcileri ağırlıyor. Gayrimenkul danışmanlığı pozisyonunda yüksek bir kazanç ve dünya çapında başarılı bir kariyer edinen diğer gayrimenkul profesyonellerinin aralarına katılmaları için ipuçları veriyor.

'Gayrimenkul Sektöründe Nasıl Zengin Olunur?' seminerlerinin ilki 22 Temmuz Perşembe günü saat 18:30'da Coldwell Banker Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşecek. Seminerlere katılacak olan girişimci adaylarına Coldwell Banker sistemi ve destekleri hakkında bilgiler de verilecek. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek olan seminerlere ücretsiz katılabilmek için www.coldwellbanker.com.tr internet sitesinden ya da 0216 411 80 30 nolu telefondan kayıt yaptırmak yeterli olacak.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/coldwell-bankerden-gayrimenkul-sektorunde-nasil-zengin-olunur-semineri_81169.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!