Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

COPA ‘Sıfır Atık Belgesi’ Almaya Hak Kazandı

COPA Isı Sistemleri, üretim tesisinde doğal kaynakların verimli kullanımı ve atık yönetimi konusunda gerçekleştirdiği uygulamalarla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'Sıfır Atık Belgesi' almaya hak kazandı.

yapi.com.tr
COPA ‘Sıfır Atık Belgesi’ Almaya Hak Kazandı

Çevre dostu ve yüksek verimli iklimlendirme çözümleriyle öne çıkan COPA, daha yaşanılabilir bir dünya için tüm projelerinde değer yaratmayı hedefliyor. İnsan sağlığı ve tüm kaynakların korunmasını ön planda tutarak sıfır atık yaklaşımını benimseyen COPA’nın Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “Sıfır Atık Belgesi”ni almaya hak kazandı. Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanan firmalar; kaynakların daha verimli kullanılması, israfın önlenmesi ve atık miktarının azaltılması ve sıfır atık yönetim sisteminin kurulması gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç: “Sürdürülebilirlik, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlerken stratejimizi oluşturan ana konulardan biri. Daha çevreci, daha yeşil bir dünya için sıfır atık, tüm süreçlerimizde belirlediğimiz önemli konuların başında geliyor. Sıfır atık yönetimi için gerekli olan tüm çalışmalarımızı özenle gerçekleştirdik, şirket içerisinde dönem dönem eğitimler düzenleyerek çalışma arkadaşlarımızı bilinçlendirdik. Tüm bunların sonucunda da ‘Sıfır Atık Belgesi’ni almaya hak kazandık. COPA olarak daha yeşil bir dünya için çalışmaya, üretmeye, doğaya ve insana dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/copa-sifir-atik-belgesi-almaya-hak-kazandi-_191339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!