Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çorlu Armada City’de Yeni Bloklar Satışta

'Ev Almanın Tam Zamanı' sloganlı kampanyası devam eden Çorlu Armada City’de yeni blokların satışına başlandı. Mimart Yapı yetkilileri, 31Ağustos’a kadar devam edecek ve 84 ay sıfır faiz fırsatı sunan kampanyanın, sunduğu üç seçenek ile 2009’un en avantajlı kampanyası olduğunu belirtiyor.

yapi.com.tr
Çorlu Armada City’de Yeni Bloklar Satışta

'Ev Almanın Tam Zamanı' sloganlı kampanyası devam eden Çorlu Armada City’de yeni blokların satışına başlandı. Mimart Yapı yetkilileri, 31Ağustos’a kadar devam edecek ve 84 ay sıfır faiz fırsatı sunan kampanyanın, sunduğu üç seçenek ile 2009’un en avantajlı kampanyası olduğunu belirtiyor. Mimart Yapı, banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan, yüzde 35 peşinatla 84 ay, yüzde 25 peşinatla 72 ay ve yüzde 15 peşinatla 60 ay vadeli seçeneklerin tümünde yüzde 0 faiz uyguluyor.

Kampanyanın etkisi ile projenin birinci etabında satışlar sona doğru yaklaşırken, iki yeni blok daha satışa sunuldu. Kampanya koşulları ile projenin birimci etabında yeni satışa sunulan bloklarda yerini almak isteyenler için 31 Ağustos son gün olarak belirtiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/corlu-armada-cityde-yeni-bloklar-satista_71265.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!