Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CornerTown: Küçük ve Dubleks

İstanbul'un Asya yakasının kuzeyinde yeni gelişmekte olan Taşdelen’de hayat bulan Corner Town projesi, Taşdelen ormanları içinde temiz hava ve trafikten uzak bir yaşam sunuyor. Farklı konseptler sunan CornerPark, CornerTown ve CornerBazaar’dan oluşan Corner Projesi kapsamında yer alan CornerTown; küçük yaşam alanları tercih edenler için doğa ile

yapi.com.tr
CornerTown: Küçük ve Dubleks

İstanbul'un Asya yakasının kuzeyinde yeni gelişmekte olan Taşdelen’de hayat bulan CornerTown projesi, Taşdelen ormanları içinde temiz hava ve trafikten uzak bir yaşam sunuyor. Farklı konseptler sunan CornerPark, CornerTown ve CornerBazaar’dan oluşan Corner Projesi kapsamında yer alan CornerTown; küçük yaşam alanları tercih edenler için doğa ile iç içe seçenekler öneriyor.

Küçük ailelere, yeni evlilere hatta homeofis arayanlara konforlu bir daire ve tüm ihtiyaçları karşılayacak bir yaşam merkezi sunan CornerTown’da 1+1 ve 2+1 dairelerin bahçe katı veya dubleks seçeneklerine de sahip olmak mümkün. Toplam 94 daireden oluşan CornerTown’da daire büyüklükleri 74 m2  ile 232 m2 arasında değişiyor. Dairelerin fiyatları ise 149 bin YTL. ile 464 bin YTL. arasında. CornerTown, 12 bin m2’lik bir alana inşa ediliyor. Toplam 2 bloktan oluşan proje, 2009 yılının sonunda teslim edilecek.

Koytür İnşaat tarafından hayata geçirilen CornerTown, Şile yolu ana arteri üzerinde TEM Kavşağına, İKEA ve REAL Meydan’a 10 km uzaklıkta. Boğaziçi Köprüsü’ne 19 km., Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 21 km. mesafede olan proje, Üsküdar-Ümraniye-Taşdelen metro hattının ilk durağına ise sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 25 km. mesafede olan Corner Town’dan İstanbul Park’a gitmenin mesafesi ise 20km.

Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra, her daire için 1 araçlık kapalı otopark planlanan projede göz zevkinize ve rahat kullanıma hitap eden ferah odalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, yazlık ve kışlık kafeteryalar, çocuk parkı, spor alanları oyun sahaları, jeneratör Corner Town’da yer alan detaylardan sadece birkaçı.

Koytür Yönetim Kurulu Üyesi M. Fuat Türkmenoğlu projenin farkını şöyle anlatıyor:

“Çeşitli lüks semtlerde evler alımlı, farklı ya da çok özel olabilir. Fakat uyandığınızda, günün stresinden bunaldığınızda ya da hava almak istediğinizde balkona çıkıp araba yığını yerine alabildiğine orman görmeniz başka bir güzelliktir. Bizim merkez içerisindeki projelerden farkımız bu. Ayrıca ulaşım imkanları ve ana arterlere yakınlığımızla, şehir içindeki projelere göre artılarımız da var. Artık insanlar yoğunluktan ve trafikten kaçıp, sakin, sessiz yerleri tercih ediyorlar. Konutta semt değil yaşam merkezinin ayrıcalığı söz sahibi olmaya başladı".

http://www.yapi.com.tr/haberler/cornertown-kucuk-ve-dubleks_62194.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!