Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Corus, Erdemir'e 4.8 Milyon $'lık Dava Açtı

ABD merkezli Corus International, Ereğli Demir Çelik (Erdemir) aleyhine 4.8 milyon dolarlık dava açtı. Erdemir tarafından KAP'a yapılan açıklamada Corus International ile 2008'de bir sözleşme yapıldığı hatırlatılarak şöyle denildi.

Sabah Gazetesi
Corus, Erdemir'e 4.8 Milyon $'lık Dava Açtı

ABD merkezli Corus International, Ereğli Demir Çelik (Erdemir) aleyhine 4.8 milyon dolarlık dava açtı. Erdemir tarafından KAP'a yapılan açıklamada Corus International ile 2008'de bir sözleşme yapıldığı hatırlatılarak şöyle denildi:

"Şirketimiz bu sözleşmeden doğan tüm edinimlerini 2009 yılının ocak ve şubat aylarında ifa etmiştir. Corus International Trading Ltd. şirketi, şirketimizden temin ettiği ürünleri 3'üncü kişilere satmış; ancak daha sonra bunlar tarafından kendisine bir takım tazminat talepleri yöneltildiğini, bu taleplerin bir kısmının Erdemir tarafından karşılanması gerektiğini ileri sürmüştür. Taraflar arasında konu hakkında tam bir mutabakat hasıl olamamış müteakiben Corus International Trading Ltd. şirketinin ABD'nin Illınois Eyaleti Bölge Mahkemesi'nde şirketimize karşı ferileriyle birlikte 4.8 milyon dolar tutarlı bir tazminat davası açtığı 21.07.2010'da yapılan tebligat ile öğrenilmiştir"

Erdemir bunun üzerine dava üzerine hak ve menfaatlerinin savunulması için bir Amerikan avukatlık şirketiyle anlaştığını açıkladı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/corus-erdemire-4-8-milyon-lik-dava-acti_82086.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!