Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Nuh'un Gemisi Kıbrıs'ta

Çuhadaroğlu Bayileri Trabzon'da Buluştular

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’nin geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısı, 2-5 Temmuz 2009 tarihleri arasında Trabzon’da yapıldı. Yurt içinden ve yurt dışından gelen bayiler ile Çuhadaroğlu yöneticilerinin hazır bulunduğu 4 günlük etkinlik kapsamında; paylaşım toplantıları yapıldı, yeni ürünler tanıtıldı, yeni teknolojiler ve

yapi.com.tr
Çuhadaroğlu Bayileri Trabzon'da Buluştular

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’nin geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısı, 2-5 Temmuz 2009 tarihleri arasında Trabzon’da yapıldı. Yurt içinden ve yurt dışından gelen bayiler ile Çuhadaroğlu yöneticilerinin hazır bulunduğu 4 günlük etkinlik kapsamında; paylaşım toplantıları yapıldı, yeni ürünler tanıtıldı, yeni teknolojiler ve pazarlama stratejileri anlatıldı. Bayilerin talep ve soruları da dinlenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Çuhadaroğlu’nun  satıcı ve uygulayıcı bayilerine sertifikaları verildi.

Yaşanan küresel ekonomik krizin ardından 'Dünyada değişen ekonomik alışkanlıklar' başlığı altında yapılan eğitim toplantısında; Çuhadaroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Çuhadaroğlu, bayilere hitaben bir konuşma yaparak, “Bizler her zaman bayilerimizin yanındayız. Çuhadaroğlu ismini dünya markası yapmak adına elimizden ne gelirse yapıyoruz” dedi. Genel Müdür Kenan Aracı ise, Ar-Ge’nin önemi, Türkiye’de alüminyumun yeri, değişen ekonomik alışkanlıklar ve farklılık yaratma konularındaki görüşlerinin yer aldığı sunumunu yaptı.

'Dünyada değişen ekonomik alışkanlıklar' konusunda Prof. Dr. Kerem Alkin’in verdiği 'Küresel kriz sonrasında dünya ekonomisinde yeniden yapılanma ve Türkiye’nin konumu' başlıklı sunumu ise, Çuhadaroğlu bayileri tarafından ilgiyle dinlendi. Daha sonra Ar-Ge Yöneticisi Hüseyin Gökdemir 'İZOPEN', Pazarlama Müdürü Mutlu Ergün 'Pazarlama stratejileri', Alcan Temsilcisi Stefan Wauer 'Alucabond markasını  diğer kompoze panel ürünlerinden ayıran özellikler', Teknik Destek Yöneticisi Nurcan Maraş ise 'Cephe yönetmeliği, cephe statiği, cephe standartları' konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Uzungöl ve Sumela Manastırı gezileriyle gala yemeğinde gönüllerince eğlenerek enerjilerini yükselten Çuhadaroğlu bayileri, yoğun çalışma ortamından bir kaç günlüğüne uzaklaşarak dinlenme fırsatı da buldular.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cuhadaroglu-bayileri-trabzonda-bulustular_71488.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!