Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çukurova'dan İhale Duyuruları

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT MALZEMESİ ALACAK; Adana Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokakların asfaltlanması için 200 bin ton agrega ve temel m

Anadolu Ajansı



DANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT MALZEMESİ ALACAK; Adana Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokakların asfaltlanması için 200 bin ton agrega ve temel malzemesini kapallı teklif usulü ihale ile alacak. İhalenin tahmini bedeli, 1 trilyon 724 milyar 551 milyon 620 bin lira, geçici teminatı ise 51 milyar 736 milyon 548 bin 600 lira olarakbelirlendi.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN ASFALT MALZEMESİ NAKİL İŞİ İHALESİ; Adana Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama amaçlı kullanılacak 200 bin ton agrega ve temel malzemesinin nakil işini kapalı teklif usulü ihale ile yapacak. İhalenin tahmini bedeli 700 milyar 218 milyon 600 bin lira, geçiciteminatı ise 21 milyar 6 milyon 558 bin lira olarak belirlendi. Malzeme alım ve nakil ihaleleri, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00`te, Adana Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılacak. Şartnameleri, Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü`nden ücretsiz görülebilir.

ADANA VALİLİĞİ`NDEN KÖPRÜ İNŞAAT İŞİ İHALESİ; Adana Valiliği, 2002yılı yatırım programında yer alan Aladağ İlçesi`ndeki Darılık köyü yolundaki Doğan Deresi köprü inşaatını kapalı teklif usulü ihale ile yapacak. İhalenin keşif bedeli 230 milyar lira olarak belirlendi. İhale, 18 Temmuz Perşembe günü saat 09.30`da, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu`nda yapılacak. Şartnamesi, Adana Valiliği İl Daimi Encümen Bürosu`ndan görülebilir.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN ARSA SATIŞI; Adana Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan 51 arsayı açık teklif artırma usulü ile satacak. İhale, 31 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00`de, Adana Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılacak. Şartnamesi, İmar Daire Başkanlığı`ndan temin edilebilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cukurovadan-ihale-duyurulari_965.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!