Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Daireleri Bitcoin ile Satacak

MiaVita Beytepe projesinde daireler Bitcoin sistemi üzerinden de satın alınabilecek. Bitcoin ile bir satışın gerçekleşmesi durumunda, Türkiye'deki ilk kez bir gayrimenkul sanal para ile satılmış olacak.

yapi.com.tr
Daireleri Bitcoin ile Satacak

MiaVita Beytepe projesinde, Türkiye’de ilk defa Bitcoin ile ev satılacak. Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen MiaVita Beytepe projesi 5 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Tek kuleden meydana gelen projede 114 daire yer alıyor.

Proje Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban "Özellikle Bitcoin ile ödeme yaparak konut ve işyeri satın alınması ile ilgili kararın kripto para birimleri ile ilgilenenlerin ve de bu sisteme yeni dahil olanların kazançlarını değerlendirebilmesi için büyük bir fırsat olan Bitcoin’in hem Türkiye hem de Ankara’ya katkılarının olumlu olacağının altını çizen Proje Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban, “Son dönemde izlediği değer güzergahıyla Türk yatırımcısının da ilgisini çeken ve yatırımlarını böyle değerlendiren müşterilerimizin dikkatini çekebileceğimizi düşünerek bitcoin ile satış yapmaya karar verdik. Sanal ya da başka bir deyişle dijital paranın artık küresel ekonomi için gözardı edilemeyecek bir unsur hale geldiğini er ya da geç hayatımızda kalıcı bir biçimde yer bulacağını düşünüyoruz. Bu dijital para birimleri içinde en kayda değer ilerleyişi, teknik altyapı sağlamlığını ve bilinirliğini bitcoin sağladı ve Türk yatırımcısının da haklı olarak ilgisini çekti.” açıklamasında bulundu.

"Bizim için keyif verici"

Bitcoin sayesinde  ödeme yapma ve hesaplar arası para transferi yapma gibi işlemlerin daha güvenli, hızlı ve daha ucuz hale geldiğini kaydeden Daldaban, “Bitcoin herhangi bir Merkez Bankası’na bağlı olmadığı için konvansiyonel para birimlerini kontrol eden para poltikalarından bağımsız ve kendi mecrasında hareket etmektedir.” dedi. “Milyarlarca dolar değerindeki bitcoinleri küçük bir hafıza kartında elektrik cüzdanda bile taşıyabilirsiniz.” şeklinde konuşan Daldaban sözlerine şunları ekledi: “Bu işlemin nakit para ile ya da başka bir sistem ile yapılması bir hayli zorken, internet çağında bu gelişmeyi ilk defa uygulamak bizim için çok keyif verici.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/daireleri-bitcoin-ile-satacak_161273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!