Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Danfoss, Rusya ve Belarus’taki Faaliyetlerini Sonlandırıyor

Danfoss, Rusya'daki faaliyetlerini sonlandıran şirketler arasına katıldı. Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini yerel yönetime devretmek için anlaşma imzalayan Danfoss, anlaşmanın tamamlanmasıyla Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini sonlandıracak.

yapi.com.tr
Danfoss, Rusya ve Belarus’taki Faaliyetlerini Sonlandırıyor

Ukrayna’da devam etmekte olan trajik savaş koşulları sebebiyle 1 Nisan 2022 tarihinde Rusya ve Belarus’tan çekilme kararı alan Danfoss, devir süreçleriyle ilgili imzaladığı anlaşmayı duyurdu. 2022 Eylül ayı içerisinde tamamlanması beklenen süreç sonunda, herhangi yeni bir işi desteklemeyecek olan Danfoss, sadece var olan mevcut sözleşme yükümlülüklerini yerine getirecek ve operasyonel süreçlerini yerel yönetime devrederek Rusya ve Belarus’tan çekilecek.

Daha iyi bir gelecek inşa etmek için yarının dünyasına teknolojiler geliştiren, dünyanın önde gelen şirketlerinden Danfoss, süreç tamamlanana kadar mevcut durumu yakından izlemeye ve tüm gelişmelerle uyum içinde hareket etmeye devam edecek.

 

*

Danfoss Hakkında

Danfoss, yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik teknolojileridir. Büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyoruz. Çözümlerimiz; örneğin soğutma, klima tesisatı, ısıtma, elektrik motorlarının kontrolü ve mobil ekipman için kullanılmaktadır. Yenilikçi mühendisliğimiz 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Şirketin kurucusunun ailesine ait özel bir şirketiz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/danfoss-rusya-ve-belarustaki-faaliyetlerini-sonlandiriyor-_191616.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!