Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DAP Yapı, Üç Büyükleri Dragos'a Transfer Etti!

DAP Yapı'nın İstanbul Kartal'da "Yeni Çağın Yaşam Konsepti" sloganıyla hayata geçirdiği Dragos Royal Towers projesi akademisyen, işadamı, bürokrat ve sporcuların ilgisini çekti. DAP Yapı, müşterileri arasında yer alan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolcularla adeta milli takım kadrosunu Dragos Royal Towers'ta kurdu.

Sabah Gazetesi
DAP Yapı, Üç Büyükleri Dragos'a Transfer Etti!

DAP Yapı'nın İstanbul Kartal'da "Yeni Çağın Yaşam Konsepti" sloganıyla hayata geçirdiği Dragos Royal Towers projesi akademisyen, işadamı, bürokrat ve sporcuların ilgisini çekti. DAP Yapı, müşterileri arasında yer alan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolcularla adeta milli takım kadrosunu Dragos Royal Towers'ta kurdu. Dap Yapı'nın futbolcu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Fenerbahçe'den Kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Beşiktaş'tan Kaleci Hakan Arıkan, Galatasaray'dan Servet Çetin, Denizlispor'dan Fahri Tatan, Bursaspor'dan Ali Tandoğan, Ankaraspor'dan Baki Mercimek, Bilal Kısa, Çaykur Rize'den Mehmet Sedef...

Yatırım için cazip

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bu futbolcuların büyük kısmının yatırım amacıyla Dragos Royal Towers'tan daire aldıklarını belirterek, "Kartal değişim projeleriyle her geçen gün değerleniyor. Projemizin hemen yakınında bin yatlık bir marina inşa edilecek. Buna projemizin kalitesi de eklendiğinde gelecekte yüksek prim yapacak olan projemiz yatırım açısından cazip hale geliyor" dedi. Yılmaz, projenin 150 milyon TL'ye malolacağını kaydederek, metrekaresi 4 bin 650 TL olan dairelerin fiyatının 412 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değiştiğini söyledi. 212 dairelik projede dairelerin yüzde 60'ı satıldı.

Kongre oteliyle turizm sektörüne giriyor

DAP Yapı, Maltepe'de iki, Çağlayan'da bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Yılmaz, Maltepe'deki ilk projenin 30'ar katlı ikisi rezidans, biri ofis üç kuleden oluşacığını söyledi. 150 milyon TL'lik yatırımla inşa edilecek proje 2010 yılı başında satışa sunulacak. Yılmaz, Polisan Holding'le birlikte Çağlayan'da da, alt katında alışveriş merkezi bulunan 150 metrelik iki kuleli rezidans projesi için çalıştıkları kaydetti. Bir süredir turizm sektörüne girmeyi de düşündüklerini anlatan Yılmaz, "Maltepe'de geçtiğimiz hafta aldığımız araziye 250 yataklı 5 yıldızlı kongre oteli yapacağız. Otelin işletmesini kendimiz yapabiliriz ya da uluslararası bir otel zinciriyle ortaklık kuracağız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dap-yapi-uc-buyukleri-dragosa-transfer-etti_71855.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!