Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Davraz Geçit Verecek

Kış turizminde Uludağ'ın alternatifi olarak değerlendirilen Davraz Kayak Merkezi yolunda çalışmalar başlatıldı. Merkez'e ulaşımı zorlaştıran 15 vir

Akşam



b>Kış turizminde Uludağ'ın alternatifi olarak değerlendirilen Davraz Kayak Merkezi yolunda çalışmalar başlatıldı. Merkez'e ulaşımı zorlaştıran 15 virajın kaldırılabilmesi için 4 kilometrelik yeni bir yol yapılacak.

Isparta'nın turizm potansiyeline önemli ölçüde katkı sağlayan Davraz Kayak Merkezi'nin gelişebilmesi için ulaşımın rahat olması gerektiğine dikkat çeken Isparta Valisi İsa Parlak, 26 kilometrelik yolun bakıma alındığını bildirdi. Vali Parlak, burada bulunan 15 virajın eritileceğini açıkladı. Davraz Kayak Merkezi'nin turizm yönünden önemine değinen Vali İsa Parlak, merkezi Isparta'nın gözbebeği olarak tanımladı.

Ulaşım kolaylaşacak

Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, yol güzergahındaki 15 viraj güvenli hale getirecek. Böylelikle ulaşımın daha kolay ve sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak. Virajların giderilebilmesi için 4 kilometrelik yeni yol yapılacağı açıklandı. Buna göre toplam 10 kilometre yol yapım çalışması ve 15 kilometrelik yol asfaltlanması gerçekleştirilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/davraz-gecit-verecek_4186.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!